LEGO Tomtens besök 10293

Det r julafton och tomten r p vg!

lego 10293 tomtens besok
 • 1445 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10293 SKU

Ett besök av den enda jultomten, vem skulle inte vilja ha det! Med LEGO Santa's Visit kan alla julälskares drömmar gå i uppfyllelse gång på gång. Bygg det detaljerade julhuset och njut av de många överraskningarna. Från den upplysta julgranen i trädgården till strumporna över brasan, alla traditioner är tänkta. Vilken detalj tycker du bäst om? Var …

Läs mer...

Priser LEGO Tomtens besök 10293

Proshop.se Proshop.se -17% 1 133 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 370 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 411 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Tomtens besök 10293

Ett besök av den enda jultomten, vem skulle inte vilja ha det! Med LEGO Santa's Visit kan alla julälskares drömmar gå i uppfyllelse gång på gång. Bygg det detaljerade julhuset och njut av de många överraskningarna.

Från den upplysta julgranen i trädgården till strumporna över brasan, alla traditioner är tänkta. Vilken detalj tycker du bäst om?

Var i julstämning

Oavsett om det är en vecka före jul eller mitt i sommaren kommer LEGO 10293 alltid att få dig i julstämning. Så fort du ser det snötäckta taket på huset, kakorna och mjölken vid kaminen, de glatt inslagna julklapparna och det mysigt dukade bordet hoppas du att det är december.

LEGO Santa's Visit är en del av den speciella LEGO Winter Village kollektionen. Dessa byggsatser för vuxna har alla jultema. Bygg din egen LEGO-julby och njut av all mysighet.

En perfekt gåva för semestern

Det här LEGO byggsättet är den perfekta julklappen. Mottagaren kommer inte bara att tycka om att bygga det, utan huset är också ett fantastiskt tillbehör till hemmet efteråt. Huset är 19 centimeter högt, 27 centimeter brett och 16 centimeter djupt.

Den består av två våningar. Vänd ut taket på baksidan för att få bättre tillgång till sovrummet. Dessutom finns det presenter gömda överallt i huset. Kan du hitta dem alla?

Julen är inte komplett utan jultomten

Ho-ho-ho-ho! I det här LEGO-setet får naturligtvis inte den ende jultomten saknas. Tomten väntar glatt på taket med sin säck full av presenter. Låt honom landa i eldstaden genom skorstenen och festen kan börja.

Vill du lägga till julbelysning? Tryck på toppen av julgranen i trädgården och se hur ljusen i granen lyser upp försiktigt. Dessutom får du en far, en mor och en dotter med huset. På så sätt kan du spela upp de mysiga juldagarna så ofta du vill. Låt julen komma nu!

Perfekt för julälskare

Den här LEGO-uppsättningen är den perfekta presenten för alla julälskare. Du kommer att ha mycket roligt både när du bygger och beundrar den detaljerade modellen. Ställ sedan huset på en fin plats och använd det som en unik juldekoration.

Kombinera den här uppsättningen med de andra LEGO Winter Village uppsättningarna för att skapa en fantastisk vinterby i ditt eget vardagsrum. Det blir garanterat roligt i jul!

 • Njut av ett magiskt julbygge med byggsetet LEGO Tomtens besök (10293). Utforska alla traditionella detaljer i setet Tomtens besök med ett förtrollande julhus att visa upp.
 • Innehåller 4 minifigurer – pappa, mamma, flicka och tomten – så att du kan återskapa mysiga julaftonskvällar med familjen. Se när tomten hoppar ner genom den stora skorstenen till eldstaden.
 • Njut av att upptäcka alla festliga detaljer i den intrikata interiören. Det finns strumpor ovanför eldstaden, att fat med kakor och mjölk till tomten och julklappar gömda runt huset.
 • Denna modell är vacker från alla vinklar, vilket gör den perfekt som festlig juluppvisningsmodell. Kolla in det söta köket med den klossbyggda köksmaskinen.
 • Ge din julaftonsscen ett festligt ljus. Julgranen har en ljuskloss (med medföljande batteri) som lyser när du trycker på toppen.
 • Letar du efter bra julklappsidéer? Det här modellbygget är perfekt för LEGO fans och varje vuxen eller familj som skulle bli glad över ett byggset med en vacker uppvisningsmodell att njuta av.
 • Denna samlarmodell av ett julhus är 19 cm hög, 27 cm bred och 16 cm djup. Det bakre taket går utåt för enklare åtkomst till sovrummet på övervåningen.
 • Denna samlarmodell av ett julhus ingår i LEGO Winter Village Collection – en serie kreativa byggset utformade för vuxna byggfans.
 • LEGO byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Tomtens besök
SKU
10293
UPC
673419340328
Delar
1445
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 370 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.