LEGO Lägenheterna från Vänner 10292

Svårt att hitta

Den med tv lgenheter!

lego 10292 lagenheterna fran vanner
 • 2048 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10292 SKU

Har du följt med i Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler och Monicas äventyr? Sitcom-serien Friends började 1994 och slutade ett decennium senare, men den är fortfarande oerhört populär. Fans av serien har ofta tittat på avsnitten om och om igen. Dessa vänners liv utspelade sig i två ikoniska New York-lägenheter. Nu kan du återuppleva några av …

Läs mer...

Priser LEGO Lägenheterna från Vänner 10292

Proshop.se Proshop.se -21% 1 649 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 100 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Lägenheterna från Vänner 10292

Har du följt med i Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler och Monicas äventyr? Sitcom-serien Friends började 1994 och slutade ett decennium senare, men den är fortfarande oerhört populär. Fans av serien har ofta tittat på avsnitten om och om igen. Dessa vänners liv utspelade sig i två ikoniska New York-lägenheter.

Nu kan du återuppleva några av dessa äventyr med det här LEGO 10292 Friends-setet. Byggnadssetetet är fullt av igenkännbara ögonblick från serien. De lila väggarna i Monicas vardagsrum, de liggande stolarna där Joey och Chandler kunde finnas och fotbollsbordet där många matcher spelades kan alla återskapas. Till och med Joeys och Chandlers kanot, kyckling och anka finns med. Vilket ögonblick vill du återuppleva?

Liv upp ikoniska ögonblick

Med LEGO 10292 Friends kan du återskapa alla sorters roliga stunder från serien. Minns du när kalkonen satt på Joeys huvud? Minns du hur Rachel och Chandler åt en stulen cheesecake på golvet i korridoren?

Och minns du den långa pinnen som vännerna använde för att kontrollera om Ugly Naked Guy fortfarande lever? Dessa och många fler minnesvärda ögonblick får du med LEGO Friends plattan. Setet består av 2048 bitar och 7 minifigurer.

Hela gruppen av vänner

En lägenhet är inte komplett utan de vänner som bor där eller kommer på besök regelbundet. Därför innehåller LEGO 10292 minifigurer av Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler och Monica.

Till och med Chandlers före detta flickvän Janice är närvarande. Minns du hur hennes skratt låter? Många fans av serien kommer alltid att minnas detta ljud. Alla figurer i det här LEGO-setet har tydliga kläder på sig, så du kommer genast att känna igen dem. Vilken av vännerna är din favorit?

Bygg din egen Friends-värld

LEGO 10292 är inte det första LEGO Friends-setet. Det var redan möjligt att återskapa Central Perk, det världsberömda kaféet. Kombinera Central Perk med dessa lägenheter och du kan enkelt skapa din egen Friends-värld. De flesta av sitcomens avsnitt utspelade sig trots allt på dessa två platser.

Allt från frierier till stora slagsmål ägde rum här. Den här LEGO-satsen får dig att återuppleva det hela om och om igen. Det är en riktig tillgång för fans av serien. Varje gång du ser lägenheterna i ditt eget hem kommer du att få ett leende på läpparna.

Byt scener regelbundet eller spela upp dina favoritmoment på nytt. Det går naturligtvis också att hitta på egna nya Friends-historier. Vad kommer Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey, Phoebe och Janice att uppleva med dig?

 • Bygg och visa upp en troget återgiven LEGO version av Joey och Chandlers lägenhet och Monica och Rachels lägenhet, plus hallen mellan, med detta LEGO set från tv-serien Vänner.
 • Byggsetet LEGO Lägenheterna från Vänner (10292) för vuxna är fullspäckat med autentiska detaljer och referenser till klassiska avsnitt av Vänner och kommer att glädja alla fans.
 • Med 7 minifigurer och massor av underbara tillbehör som refererar till de mest omtyckta ögonblicken från den populära tv-serien kommer detta set att se fantastiskt ut när du visar upp det.
 • Detta set erbjuder en uppslukande byggupplevelse för vuxna och är det perfekta sättet att hylla din kärlek till tv-serien Vänner. Det är också en toppenpresent till alla som gillar samlarföremål från Vänner.
 • Modellen är 10 cm hög, 64 cm bred och 31 cm djup. För en mindre uppvisningsmodell kan mattan lyftas ut för att skapa roliga minimodeller.
 • Kan du hitta alla ikoniska ögonblick som hyllas i detta set? Som den gången när cheesecaken ramlar ner på golvet, när katten attackerar Ross på balkongen eller när kalkonen fastnar på Joeys huvud?
 • Du kommer att känna dig som hemma när du utforskar de autentiska möblerna och inredningen i detta set. Kolla in Joey och Chandlers fåtöljer, Monicas gröna fotpall, plus Phoebes läskiga målning Gladys.
 • Setet LEGO Lägenheterna från Vänner ingår i en serie kreativa byggset utformade för vuxna byggfantaster som älskar snygg design, intrikata detaljer och elegant arkitektur.
 • LEGO byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Lägenheterna från Vänner
SKU
10292
EAN
5702016914306
UPC
673419340311
Delar
2048
Tema
LEGO Ideas
Ålder
18+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
2 100 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.