LEGO Queer Eye – Fab 5:s våning 10291

Lev ditt bsta liv med Fab 5!

lego 10291 queer eye fab 5s vaning
 • 974 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10291 SKU

Anropar alla fans av tv-serien Queer Eye på Netflix! Gör dig redo att bli ditt sanna jag när du följer med Fab 5 på ett givande byggprojekt med setet LEGO Queer Eye – Fab 5:s våning (10291). När du återskapar alla prylar som utgör interiören i Fab 5:s originalvåning i Atlanta kommer du att upptäcka …

Läs mer...

Priser LEGO Queer Eye – Fab 5:s våning 10291

LEGO.com LEGO.com -40% 779 kr Se
Proshop.se Proshop.se -31% 896 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -5% 1 239 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Queer Eye – Fab 5:s våning 10291

Anropar alla fans av tv-serien Queer Eye på Netflix! Gör dig redo att bli ditt sanna jag när du följer med Fab 5 på ett givande byggprojekt med setet LEGO Queer Eye – Fab 5:s våning (10291). När du återskapar alla prylar som utgör interiören i Fab 5:s originalvåning i Atlanta kommer du att upptäcka massor av detaljer från tv-serien med hyllningar till den speciella talangen hos var och en i Fab 5. Det finns en köksö till Antoni, en klädställning till Tan, Jonathans snurrande frisörstol och Karamos soffa och klippalbum. Och stället är Bobby-godkänt eftersom han hjälpte till att designa denna mycket speciella LEGO interiör.

Njut av att ta hand om dig själv en stund
Inget avsnitt av Queer Eye skulle vara komplett utan en makeover. Så utöver minifigurversioner av varje medlem i Fab 5 (plus hunden Bruley) innehåller denna byggbara modell 2 minifigurer av Kathi Dooley (en väldigt speciell gäst från ett väldigt speciellt avsnitt!). Det finns också en förvandlingskammare för att återskapa Kathis känslosamma ”före och efter”-versioner.

 • Det är dags att ge tillbaka till dig själv när du njuter av ett givande projekt och bygger en uppvisningsmodell av Fab 5:s våning från den prisbelönta tv-serien Queer Eye på Netflix.
 • Upptäck massor av vackra och autentiska detaljer från tv-serien i setet LEGO Queer Eye – Fab 5:s våning (10291), som den stora tv:n, köket, vardagsrummet och frisörsplatsen. 
 • Ren perfektion! Setet innehåller minifigurversioner av varje medlem i Fab 5, plus figuren Bruley. Det finns också 2 minifigurversioner av Kathi Dooley, som visar henne både före och efter hennes makeover.
 • En fantastisk present till alla som gillar tv-serien Queer Eye, eller någon som älskar tv-seriesamlarprylar. Och självklart är det också en välförtjänt belöning till dig själv.
 • Modellen är 9 cm hög, 35 cm bred och 21 cm djup.
 • Upptäck massor av detaljer som återspeglar talangerna hos varje medlem i Fab 5, som en köksö till Antoni, en klädställning till Tan, Jonathans frisörstol, Karamos soffa och Bobbys inredningsplan.
 • Detta set är resultatet av ett nära samarbete mellan LEGO designerna och Fab 5 själva. Instruktionerna i soffbordsstil ger en inspirerande inblick i samarbetsprocessen.
 • Detta LEGO tv-seriesamlarset ingår i en serie kreativa byggset utformade för vuxna byggfantaster som älskar snygg design, intrikata detaljer och elegant arkitektur.
 • LEGO byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Queer Eye – Fab 5:s våning
SKU
10291
Delar
974
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 299 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.