LEGO Pickup 10290

Svårt att hitta

Ett givande projekt med vintagedetaljer

lego 10290 pickup
 • 1677 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10290 SKU

En perfekt flykt från det moderna livet! Gör dig redo att resa tillbaka till 1950-talet med byggsetet LEGO Pickup (10290). Denna verklighetstrogna modell är full av detaljer och återskapar en veteranpickups form med sina runda linjer. Utforska modellen för att upptäcka realistiska pickupdetaljer som ett flak, öppningsbara dörrar och bakläm och avtagbara träsidoräcken. Hylla årstiderna. Denna …

Läs mer...

Priser LEGO Pickup 10290

Proshop.se Proshop.se -12% 1 471 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 680 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 905 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Pickup 10290

En perfekt flykt från det moderna livet! Gör dig redo att resa tillbaka till 1950-talet med byggsetet LEGO Pickup (10290). Denna verklighetstrogna modell är full av detaljer och återskapar en veteranpickups form med sina runda linjer. Utforska modellen för att upptäcka realistiska pickupdetaljer som ett flak, öppningsbara dörrar och bakläm och avtagbara träsidoräcken.

Hylla årstiderna
Denna pickup jobbar hårt året runt med att leverera varor från gården. Skapa en årstidsbetonad uppvisningsmodell med alla medföljande tillbehör. Det finns en skottkärra med blommor och en vattenkanna för våren. För sommaren finns 2 trälådor, tomater, morötter och en mjölkpall. Till hösten finns en låda med pumpor, medan vintern bjuder på en krans och en julklapp.

Älska resan
Detta set ingår i en samlarserie med LEGO byggmodeller för vuxna som uppskattar vacker design. Det erbjuder ett uppslukande bygge och är perfekt som present till alla som gillar modeller av veteranpickuper.

 • Bygg en verklighetstrogen LEGO modellversion av en veteranpickup från 1950-talet. Utforska alla realistiska funktioner innan du visar upp pickupen så att alla kan beundra denna klassiska samlarmodell.
 • Byggmodellen LEGO Pickup 10290 erbjuder ett givande byggprojekt för vuxna som kan återskapa de ikoniska, runda pickupformerna från en klassisk tidsperiod inom fordonsdesign.
 • Utforska modellen för att upptäcka många realistiska pickupfunktioner som ett flak, öppningsbara dörrar och bakläm och avtagbara träsidoräcken.
 • Direkt från gården! Upptäck massor av årstidstillbehör, som en skottkärra och vattenkanna, grönsaker och mjölkpall, en låda med pumpor samt en festlig krans och julklapp.
 • Styr bilen och öppna sedan dörrarna för att kolla in interiören. Huven kan också öppnas för att avslöja motorn.
 • Detta set är särskilt utformat för vuxna LEGO byggare och erbjuder en givande byggupplevelse med en samlarmodell att uppskatta. Det är också en toppenpresent till någon som gillar veteranpickuper från 1950-talet.
 • Modellen är 14 cm hög, 33 cm lång och 14 cm bred.
 • Denna LEGO veteranpickup i 1950-talsstil ingår i en samling kreativa byggset designade för vuxna byggfantaster som älskar vacker design, intrikata detaljer och elegant arkitektur.
 • LEGO byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Pickup
SKU
10290
EAN
5702016972030
UPC
673419344975
Delar
1677
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ålder
18+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 680 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.