LEGO Papegojblomma 10289

Svårt att hitta

Lt din kreativitet blomstra

lego 10289 papegojblomma
 • 1173 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10289 SKU

Du är förtjust i grönska i ditt hem, men har inte så gröna fingrar? Då är LEGO Paradisfågelplantan något för dig. Paradisfågeln är en av de mest fantastiska växterna i världen och nu kan du få in ett mycket speciellt exemplar i ditt hem. LEGO 10289 är ett modellbygge med 1173 klossar. Med den kan du …

Läs mer...

Priser LEGO Papegojblomma 10289

Proshop.se Proshop.se -25% 1 023 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 370 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 535 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Papegojblomma 10289

Du är förtjust i grönska i ditt hem, men har inte så gröna fingrar? Då är LEGO Paradisfågelplantan något för dig. Paradisfågeln är en av de mest fantastiska växterna i världen och nu kan du få in ett mycket speciellt exemplar i ditt hem.

LEGO 10289 är ett modellbygge med 1173 klossar. Med den kan du bygga en unik paradisfågelväxt för ditt hem eller kontor. Blommorna och bladen är justerbara, vilket gör att du kan skapa din egen unika växt.

Likt den äkta varan, men från LEGO

LEGO Bird of Paradise-växten må vara gjord av LEGO-klossar, men ibland ser det ändå ut som om växten lever. Sätt modellen i en lätt vind och se hur bladen rör sig fram och tillbaka precis som en riktig växt. Dessutom kan du få växten att ändra sitt utseende regelbundet genom att justera bladen och blommorna.

Var särskilt uppmärksam på de små detaljerna som gör växten unik. Till exempel består växtens ståndare av lila LEGO-svärd. LEGO-fans kommer säkert att uppskatta sådana detaljer.

Ett blickfång i alla rum

LEGO Paradisfågeln står i en snygg svart LEGO blomkruka med en diameter på cirka 13 centimeter. Det längsta bladet är cirka 46 centimeter högt. På så sätt drar växten genast till sig uppmärksamhet i vilket rum som helst. De vackra orange och lila blommorna bidrar också till detta.

Kombinera växten med andra modeller från LEGO Botanical samlingen, t.ex. blombuketten eller Bonsai-trädet, och skapa din egen gröna LEGO värld.

 • Byggsetet LEGO Papegojblomma (10289) är en unik gåva och ett uppslukande projekt för alla som älskar botanisk dekoration, blommor och växter, eller att bygga kreativt med LEGO delar.
 • Använd de flyttbara blommorna och bladen för att styla papegojblomman och skapa en unik uppvisningsmodell att visa upp i den svarta LEGO krukan.
 • Kolla in de oväntade LEGO delarna som ingår i denna modell, som de lila LEGO svärden som blir blommans ståndare.
 • Denna LEGO Papegojblomma är perfekt för vuxna som älskar intressanta LEGO byggprojekt. Letar du efter de bästa LEGO seten att ge till vuxna? Detta set är också en fantastisk present till alla växtentusiaster.
 • Som vägledning är det längsta bladet 46 cm högt och krukan är 13 cm i diameter.
 • Med en snygg svart kruka skapad av LEGO delar är denna vackra modell en fantastisk uppvisningsmodell som kommer att starta samtal i hemmet eller på arbetsplatsen.
 • Se modellen svaja, precis som en riktig växt, när den placeras i en lätt bris.
 • LEGO Papegojblomma ingår i LEGO Botanical Collection. Kolla in andra byggset från sortimentet, som LEGO Blombukett (10280) och LEGO Bonsaiträd (10281).
 • LEGO byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Papegojblomma
SKU
10289
EAN
5702016973563
UPC
673419344951
Delar
1173
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ålder
18+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 370 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.