LEGO NASA Rymdfärjan Discovery 10283

Utforska galaxen och vidare

lego 10283 nasa rymdfarjan discovery
 • 2354 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10283 SKU

Skicka upp dig i rymden med den här fantastiska LEGO-satsen. Med LEGO 10283 kan du inte bara bygga om den legendariska rymdfärjan Discovery, utan även det världsberömda rymdteleskopet Hubble. Setet består av inte mindre än 2354 delar och kommer garanterat att ge många timmars byggglädje. Men även efter byggandet kommer du att kunna njuta av denna …

Läs mer...

Priser LEGO NASA Rymdfärjan Discovery 10283

Proshop.se Proshop.se -6% 2 163 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 300 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 3 076 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO NASA Rymdfärjan Discovery 10283

Skicka upp dig i rymden med den här fantastiska LEGO-satsen. Med LEGO 10283 kan du inte bara bygga om den legendariska rymdfärjan Discovery, utan även det världsberömda rymdteleskopet Hubble.

Setet består av inte mindre än 2354 delar och kommer garanterat att ge många timmars byggglädje. Men även efter byggandet kommer du att kunna njuta av denna extraordinära struktur under lång tid. Upptäck alla autentiska detaljer, lek med alla rörliga delar och ge dig ut på en minnesvärd rymdresa.

Ett legendariskt fordon

Rymdfärjan Discovery är en legendarisk rymdfärja. Denna rymdfärja från NASA har inte bara varit på uppdrag fler gånger än någon annan rymdfärja, utan Discovery har också hjälpt till att bygga den internationella rymdstationen.

Discovery satte dessutom rymdteleskopet Hubble i omloppsbana. Alla dessa äventyr, och mycket mer, kan du nu återuppleva hemma med din egen version av Discovery. Att bygga rymdraketen är ett verkligt uppdrag. Konstruktionen är full av överraskande detaljer, till exempel en rörlig robotarm och en mycket detaljerad cockpit.

Du kommer att ha mycket roligt med detta, men det är också roligt att titta på raketen i detalj efteråt. Till och med LEGO Hubble har rörliga solpaneler, precis som den riktiga Hubble. Förundras över den främmande värld som dessa strukturer utgör.

En riktig blickfångare

En så vacker konstruktion som LEGO 10283 är naturligtvis något du vill dela med andra. Det är därför Discovery levereras med flera olika ställningar. Du kan stolt visa upp rymdfärjan på ditt kontor eller i ditt hem.

Du kan välja hur du vill presentera Hubble. Detta kan göras tillsammans med rymdfärjan, men rymdteleskopet kan också placeras separat. Allt beror på vad du tycker är bäst eller vad du har utrymme för. På så sätt kan du och alla dina besökare njuta av den imponerande upptäckten. Den här NASA-rymdraketen är en del av LEGO rymdsamlingen.

Bland annat ingår den internationella rymdstationen och Apollo 11 Lunar Lander i denna samling. Utöka din samling av utomjordingar med Discovery, eller börja samla på dessa fascinerande set.

En fantastisk present till entusiasten

Discovery är ett utmärkt set att ge i present till alla rymd- och LEGO-entusiaster. LEGO 10283 är en modellbyggsats för vuxna som garanterat kommer att glädja dig. LEGO-fans kommer att uppskatta den engagerande byggutmaningen, medan rymdfantaster kommer att förundras över de autentiska detaljerna i rymdfärjan och rymdteleskopet.

Alla kommer att älska att drömma sig bort vid tanken på avlägsna rymdresor. Det är förstås också en bra idé att ge dig själv en present. Känn dig som en riktig astronaut och gå på upptäcktsfärd med Discovery. Klarar du av utmaningen?

 • Påbörja en upptäcktsresa med modellbyggsetet LEGO NASA Rymdfärjan Discovery (10283) för vuxna.
 • Njut av timmar av uppslukande byggande när du skapar både rymdfärjan Discovery och teleskopet Hubble från NASA:s STS-31-uppdrag 1990.
 • Kolla in alla autentiska funktioner, som det öppningsbara lastutrymmet, det infällbara landningsstället, den öppningsbara cockpiten, det rörliga rodret och rymdarmen, plus 5 säten för astronauterna.
 • LEGO modellen av teleskopet Hubble har rörliga solpaneler och en öppningsbar lucka, precis som i verkligheten.
 • Letar du efter de bästa presenterna till vuxna som älskar kreativa projekt? Denna rymdfärja kommer att uppskattas av rymdentusiaster och alla som vill ha en uppslukande byggutmaning, vilket gör den perfekt som present.
 • Levereras med en snygg broschyr med bygginstruktioner som innehåller inspirerande designdetaljer. Med flera visningsställ så att denna rymdfärja blir en iögonfallande uppvisningsmodell för hemmet eller kontoret.
 • Rymdfärjan är 21 cm hög, 54 cm lång och 34 cm bred, perfekt storlek för uppvisning.
 • Denna rymdfärja är en del av en serie samlarbyggset designade för vuxna LEGO fans som uppskattar vacker design – perfekt om du letar efter toppenpresenter till vuxna som gillar att bygga.
 • LEGO byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO NASA Rymdfärjan Discovery
SKU
10283
UPC
673419340298
Delar
2354
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ålder
18+ år
LEGO pris
2 300 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.