LEGO adidas Originals Superstar 10282

Supercool superstjrna

LEGO 10282 adidas Originals Superstar - 20210615
 • 731 Delar
 • LEGO Övrigt Tema
 • 10282 SKU

Lägg till ett överraskande nytt tillskott till din sneakersamling med denna LEGO adidas Originals Superstar (10282) modell. Med denna helt nya LEGO produkt kan du återskapa den ikoniska sneakern med LEGO delar för att skapa en uppvisningsmodell som garanterat kommer att starta samtal. Autentiska Superstar-detaljer. Precis som den äkta varan har denna LEGO version de ikoniska …

Läs mer...

Priser LEGO adidas Originals Superstar 10282

Lego.com LEGO.com 804 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Övrigt

Beskrivning LEGO adidas Originals Superstar 10282

Lägg till ett överraskande nytt tillskott till din sneakersamling med denna LEGO adidas Originals Superstar (10282) modell. Med denna helt nya LEGO produkt kan du återskapa den ikoniska sneakern med LEGO delar för att skapa en uppvisningsmodell som garanterat kommer att starta samtal.

Autentiska Superstar-detaljer
Precis som den äkta varan har denna LEGO version de ikoniska adidas Originals Superstar mönstren, den snäckformade tåkappan, logotypen med treklöver och de sågtandade 3 ränderna. Höger eller vänster sko? Du bestämmer! Detta set innehåller 17 extra LEGO delar så att du kan välja om du vill bygga vänster eller höger sneaker. För en extra realistisk känsla har modellen till och med skosnören och levereras i en autentisk skolåda.

Ett byggprojekt för dig
Detta set ingår i en samling LEGO byggset för vuxna. Med ett uppvisningsställ och en skylt som gör att denna modell kan uppskattas av alla som älskar adidas eller streetwear, liksom av vuxna LEGO byggare.

 • Bygg och visa upp en av världens mest ikoniska sneakers med modellsetet LEGO adidas Originals Superstar 10282 för vuxna.
 • Fullspäckad med autentiska detaljer som den berömda snäckformade tåkappan, de 3 sågtandade ränderna, adidas logotyp på plösen och andra Originals Superstar detaljer.
 • Med skosnören och autentisk skolåda som gör denna LEGO modell till en rolig och realistisk hyllning till adidas originalsneaker.
 • Letar du efter de bästa presenterna till någon som gillar adidas? Detta modellset passar alla som älskar streetwear, samt vuxna LEGO byggare som letar efter ett projekt som erbjuder något nytt.
 • Modellen är 12 cm hög, 27 cm lång och 9 cm bred.
 • Med uppvisningsställ och skylt, så att din sneakermodell kan visas upp på bästa plats i hemmet eller på arbetsplatsen.
 • Extra LEGO delar ingår så att du kan välja att bygga antingen höger eller vänster sko.
 • Detta LEGO adidas Originals Superstar set ingår i en serie kreativa byggset utformade för vuxna fans av LEGO byggande som uppskattar vacker design och detaljrikedom.
 • LEGO byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO adidas Originals Superstar
SKU
10282
UPC
673419340281
Delar
731
Tema
LEGO Övrigt
Ålder
18+ år
LEGO pris
804 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.