LEGO Blombukett 10280

Se kreativiteten blomstra

lego 10280 blombukett
 • 756 Delar
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10280 SKU

Att ge och få vackra blommor är en sådan glädje. Om du letar efter en lite annorlunda blompresent är denna LEGO Blombukett (10280) ett utmärkt val. Oavsett om du överraskar någon du håller kär eller letar efter ditt nästa kreativa projekt hjälper denna blombukett dig att slappna av och skapa något underbart. När den är …

Läs mer...

Priser LEGO Blombukett 10280

Proshop.se Proshop.se -46% 451 kr Se
LEGO.com LEGO.com -5% 790 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 916 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO Blombukett 10280

Att ge och få vackra blommor är en sådan glädje. Om du letar efter en lite annorlunda blompresent är denna LEGO Blombukett (10280) ett utmärkt val. Oavsett om du överraskar någon du håller kär eller letar efter ditt nästa kreativa projekt hjälper denna blombukett dig att slappna av och skapa något underbart. När den är färdig blir denna imponerande blombukett en rolig färgklick i varje rum. De justerbara stjälkarna är lätta att anpassa så att arrangemanget passar varje vas eller behållare.

Arrangera blommor som ett proffs
Varje detalj på buketten är gjord av LEGO delar – fullt anpassningsbara för att skapa en vacker uppvisningsmodell. De flesta av blommorna har kronblad som är flyttbara så att du kan ha roligt när du designar olika arrangemang. Ta isär stjälkarna och kombinera om för att justera höjden och formen på dina blommor. Detta set är en del av LEGO Botanical Collection för vuxna och innehåller flera delar av växtbaserad plast tillverkad av hållbart producerade sockerrör.

 • Byggsetet LEGO Blombukett (10280) är en unik present eller ett uppslukande projekt som blir en vacker uppvisningsmodell gjord helt av LEGO delar. Observera att ingen vas ingår.
 • Denna blombukett har en mängd vackra färger och intressanta former, inspirerade av riktiga blommor som rosor, lejongap, vallmo, aster, tusensköna samt gräs.
 • Låt fantasin blomstra med anpassningsbara delar. Flytta kronbladen och löven och ändra sedan längden på stjälkarna för att skapa vackra arrangemang till hemmet.
 • Letar du efter de bästa presenterna till födelsedagar, årsdagar eller speciella tillfällen? Setet LEGO Blombukett är en speciell och ovanlig gåva till nära och kära eller till dig själv, när som helst på året.
 • Stjälkarna finns i olika längder. Som en riktlinje är ”lejongapsblomman” med sin raka stjälk 36 cm hög.
 • Detta set är den första LEGO Blombukett någonsin, med massor av nya färger och former som vuxna LEGO fans kommer att älska.
 • Blommorna är gjorda av 17 ovanliga LEGO delar med realistiska kronbladsformer och färger, för att skapa en oväntad uppvisningsmodell som garanterat får folk att titta en extra gång.
 • LEGO Blombukett är en del av LEGO Botanical Collection. I denna revolutionerande samling ingår flera delar av växtbaserad plast tillverkad av hållbart producerade sockerrör.
 • LEGO delar uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Blombukett
SKU
10280
UPC
673419340526
Delar
756
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
18+ år
LEGO pris
830 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.