LEGO Volkswagen T2 Camper Van 10279

Hylla ventyrslusten med denna samlarmodell

LEGO 10279 Volkswagen T2 Camper Van
 • 2207 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10279 SKU

Den välkända Volkswagen T2 Camper kommer till liv i LEGO 10279. Det här omfattande LEGO setet är fyllt med roliga detaljer och överraskande tillägg som förtrollar alla LEGO och Volkswagen fans. Vad sägs om den detaljerade inredningen, tyggardinerna och popup-tältet i tyg? LEGO Volkswagen T2 Camper skriker efter äventyr. Vilka resor kommer du att uppleva med …

Läs mer...

Priser LEGO Volkswagen T2 Camper Van 10279

Lego.com LEGO.com 1 799 kr Se
Proshop.se Proshop.se 2 148 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 2 706 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Volkswagen T2 Camper Van 10279

Den välkända Volkswagen T2 Camper kommer till liv i LEGO 10279. Det här omfattande LEGO setet är fyllt med roliga detaljer och överraskande tillägg som förtrollar alla LEGO och Volkswagen fans. Vad sägs om den detaljerade inredningen, tyggardinerna och popup-tältet i tyg?

LEGO Volkswagen T2 Camper skriker efter äventyr. Vilka resor kommer du att uppleva med denna fantastiska och autentiska struktur?

Tillbaka i tiden med LEGO 10279

Har du någonsin varit ute på vägarna i en riktig Volkswagen husbil? Eller är du bara en stor beundrare av dessa unika skåpbilar? Oavsett vilka minnen du har av dessa skåpbilar kommer du att ha mycket roligt när du bygger det här retrofordonet.

Du kommer genast att känna igen den stora vindrutan och skjutdörren. Du kan till och med öppna motorhuven och se skåpbilens motor. I köket i LEGO Volkswagen T2 Camper finns diskbänk, kylskåp och gasspis.

Ett hopfällbart bord och en hopfällbar sängbänk saknas inte heller. Husbilen har allt du behöver för att uppleva fantastiska äventyr.

Nya LEGO-delar

Det är inte bara Volkswagen-fans som kommer att njuta av den här retrokonstruktionen, LEGO-fans kommer också att ha mycket roligt med Volkswagen-bilen. LEGO har faktiskt designat alla möjliga nya LEGO-delar speciellt för det här fordonet.

Däcken har till exempel en ny form och delar som vindrutan och popup-tältet av tyg är också unika. Med mer än 2 200 tegelstenar totalt är detta en byggutmaning som du sent kommer att glömma.

Gör det personligt

Den blåvita färgen på Volkswagen T2 Camping Bus är mycket utmärkande för detta fordon. Vill du ge bussen en personlig prägel? Med de medföljande blommiga klistermärkena kan du dekorera bussen som du vill. Efteråt är det ännu roligare att placera bussen på en fin plats i hemmet.

Campingbussen är 15 centimeter hög, 35 centimeter lång och 14 centimeter bred. Den kommer att bli ett riktigt blickfång i rummet. Har du redan en bra plats för den?

Var förvånad

LEGO Volkswagen T2 Camper kommer aldrig att sluta förvåna dig. Oavsett om det är surfbrädan, reservhjulet, de fällbara sätena eller den fungerande styrningen kommer du att upptäcka något nytt varje gång med den här LEGO uppsättningen. Detta gör också LEGO Volkswagen T2 husbilen till en idealisk gåva för alla Volkswagen- och LEGO-fans.

Det är en fantastisk byggupplevelse som du kommer att njuta av i många timmar efteråt. Eller njut av utsikten från din egen Volkswagen husbil om och om igen. Drömmer du redan om nya äventyr?

 • Bygg en troget återgiven LEGO modellversion av Volkswagen T2 Camper Van. Utforska alla realistiska detaljer innan du visar upp och beundrar denna klassiska samlarmodell.
 • Kolla in de autentiska designdetaljerna som den stora ikoniska vindrutan och skjutdörren. Testa den fungerande styrningen och öppna huven för att utforska motorn.
 • Upptäck massor av funktioner och tillbehör i denna Volkswagen-modell, som tyggardiner, uppfällbart tygtält, surfbräda och 2 fällbara stolar.
 • Denna modell är designad för vuxna LEGO byggare och husbilsfans och erbjuder ett givande byggprojekt som är perfekt om du letar efter de bästa presenterna och samlarföremålen till VW-husbilsfans.
 • Modellen är 15 cm hög, 35 cm lång och 14 cm bred, vilket gör den till en iögonfallande uppvisningsmodell.
 • Med sin snygga blå och vita färgskala är denna modell perfekt för uppvisning. Använd klistermärkena för att göra din husbil personlig med flower power-detaljer.
 • Interiören innehåller möbler som ett campingkök med gasspis, diskbänk, kylskåp, utfällbart bord, plus en fällbar säng i ”rock’n’roll”-stil.
 • LEGO Volkswagen T2 Camper Van ingår i en samling kreativa byggset designade för vuxna byggfantaster som älskar vacker design, intrikata detaljer och elegant arkitektur.
 • LEGO byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Volkswagen T2 Camper Van
SKU
10279
EAN
5702016913736
Delar
2207
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 799 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.