LEGO Polisstation 10278

Bygg denna LEGO Polisstation fr att lsa ett sockerstt brott

LEGO 10278 Polisstation
 • 2923 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10278 SKU

En polisstation med många hemligheter. Det är LEGO 10278. Med 2923 delar är det ett bygge för den riktiga experten. Den vackra designen och de hemliga detaljerna kommer att fånga fantasin hos alla LEGO-fans. Den här LEGO polisstationen är inte mindre än tre våningar hög och har hemligheter på varje nivå. Är du redo att …

Läs mer...

Priser LEGO Polisstation 10278

Proshop.se Proshop.se -7% 2 131 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 300 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 3 015 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Polisstation 10278

En polisstation med många hemligheter. Det är LEGO 10278. Med 2923 delar är det ett bygge för den riktiga experten. Den vackra designen och de hemliga detaljerna kommer att fånga fantasin hos alla LEGO-fans. Den här LEGO polisstationen är inte mindre än tre våningar hög och har hemligheter på varje nivå. Är du redo att utforska dem?

Ett oändligt roligt byggande

LEGO 10278 garanterar många timmars byggglädje. Och när du är klar kan du börja om från början. Du kan bestämma hur många av de tre våningarna du vill använda i din byggnad idag. Du kan också justera planlösningarna som du vill. På så sätt blir det en utmaning att leka och bygga med den här LEGO polisstationen varje gång.

Mer än en polisstation

Den här uppsättningen kanske kallas "Police Station", men det finns mycket mer än så att upptäcka. På ena sidan finns en donutbutik där du kan köpa de mest utsökta godbitarna. På andra sidan finns en tidningskiosk, så att du alltid är uppdaterad om de senaste nyheterna.

LEGO 10278 har för många detaljer för att nämnas. Vad sägs om en fängelsecell att låsa in skurken i? Men se till att han inte flyr genom den hemliga luckan under sängen! Ett kassaskåp för att förvara alla bevis får inte heller saknas. Och med hjälp av tavlan med alla ledtrådar kan du lösa alla fall. Det finns till och med en kamera så att du kan ta ett "mugshot" av brottslingen. Den här LEGO-polisen är en riktig riktig polisstation.

Modulära byggnader

LEGO 10278 är en del av LEGOs fantasifulla serie "Modular Buildings". Sättningarna i den här serien passar alla ihop och erbjuder vuxna byggare många utmaningar. Det finns redan en hel del olika byggnader i den här serien, så du kan samla ihop en fin stad.

Den här polisstationen kommer säkert att bli ett blickfång i din stad. De 5 minifigurerna som följer med setet ger den ännu mer liv. Kan poliserna även slutföra nästa fall på ett framgångsrikt sätt? Kommer brottslingen att fly i dag? Och har donutbutiken redan en ny smak av donuts?

Hitta din egen berättelse

Den här LEGO polisstationen bjuder in dig att hitta på dina egna historier. De många detaljerna gör att du kan uppleva ett nytt äventyr varje dag. Om du kombinerar polisstationen med andra modulära byggsatser blir det ännu roligare.

Antalet klossar och byggtekniker är en fin utmaning för vuxna LEGO-fans, men alla kommer att njuta av den här vackra byggnaden. Är du redo för ett bättre detektivarbete?

 • Denna LEGO Polisstation (10278) är fullspäckad med smarta designdetaljer och oväntade överraskningar – det perfekta setet för vuxna som letar efter ett uppslukande projekt.
 • Upptäck snygga inslag med brottsbekämpningsdetaljer, som en tavla med autentiska röda linjer som följer ledtrådarna, bandspelare, häktescell, bevisskåp och mycket mer.
 • Med 2 923 delar och 5 minifigurer, inklusive en polis i 1940-talsstil, finns det massor att upptäcka. Dekorerade plattor som reklamtavlan, telefonen och skrivmaskinen får de detaljerade scenerna att komma till liv.
 • Perfekt för både true crime-fantaster och LEGO älskare – detta byggset ger timmar av underhållning och en kreativ upplevelse som tilltalar vuxna.
 • Vuxna LEGO fans kommer att älska de nya delarna i detta set, inklusive 2 delar i den mycket sällsynta nougatfärgen, 4 djurhuvuden att använda som takdekoration och en inverterad 2-färgad båge.
 • Modellen är 37 cm hög (inklusive antenn), 25 cm bred och 25 cm djup.
 • Med en snygg broschyr som innehåller en steg-för-steg-guide till bygget, plus inspirerande designdetaljer.
 • Polisstationen är en del av Modular Buildings Collection, en serie kreativa byggset designade för fans av LEGO byggande som älskar vacker design, intrikata detaljer och elegant arkitektur.
 • LEGO byggklossar är tillverkade av material av högsta kvalitet. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Polisstation
SKU
10278
UPC
673419340502
Delar
2923
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ålder
18+ år
LEGO pris
2 300 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.