LEGO 10277 Krokodillok

Svårt att hitta

Bygg och visa upp en jrnvgsikon

lego 10277 krokodillok
 • 1271 Delar
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10277 SKU

Rensa huvudet och fly från alla måsten med detta givande byggprojekt. Om du aldrig har slutat gilla leksakståg kommer du att älska att återskapa de fantastiska detaljerna på krokodilloket, en veteranklassiker från tågresandets guldålder. Imponerande detaljrikedom. Denna vackra LEGO modell är inspirerad av lokomotivet Class Ce 6/8 II, som först byggdes för den schweiziska statsjärnvägen mellan …

Läs mer...

Priser LEGO 10277 Krokodillok

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO 10277 Krokodillok

Rensa huvudet och fly från alla måsten med detta givande byggprojekt. Om du aldrig har slutat gilla leksakståg kommer du att älska att återskapa de fantastiska detaljerna på krokodilloket, en veteranklassiker från tågresandets guldålder.

Imponerande detaljrikedom
Denna vackra LEGO modell är inspirerad av lokomotivet Class Ce 6/8 II, som först byggdes för den schweiziska statsjärnvägen mellan 1919 och 1927, och är fullspäckad med realistiska detaljer. Med sidostänger som rör sig när hjulen snurrar och rörliga pantografer som rör sig upp och ner – det finns mycket att utforska. Lyft av taket för att få tillgång till personalkupén och använd de 2 minifigurerna för att få berättelserna i detta klassiska tåg att komma till liv. Lägg till Powered Up delar (säljs separat) för att motorisera loket.

Väck din passion för att bygga
Krokodillok (10277) är en del av en samling LEGO modellset för vuxna som älskar vacker design. Denna modell är också perfekt som present till alla som gillar modelltåg.

 • Modellsetet LEGO Krokodillok (10277) är perfekt för vuxna som vill bygga ett veteranlok, eller för alla som älskar tåg och letar efter nästa hobbyprojekt.
 • Njut av en givande utmaning när du får detta byggbara modelltåg att komma till liv. Utforska sedan funktionerna och detaljerna i detta set som hyllar det klassiska krokodilloket.
 • Upptäck fantastiska detaljer med autentiska funktioner som återspeglar det verkliga krokodilloket. De 2 LEGO minifigurerna med verktyg, displaystället och faktaskylten ger mycket att utforska när du har byggt färdigt det klassiska tåget.
 • Detta byggset är perfekt för alla som gillar modelltåg, järnvägsentusiaster och LEGO fans och en kreativ gåva eller födelsedagspresent som tar byggfantaster till en värld av total avkoppling.
 • Denna tågmodell är 16 cm hög, 52 cm lång och 8 cm bred, vilket gör den till en vacker uppvisningsmodell att stolt visa upp i hemmet eller på jobbet.
 • Du kan börja med detta uppslukande byggprojekt direkt eftersom inga batterier behövs. Du kan motorisera loket genom att lägga till Powered Up delarna 1 x 88009 och 1 x 88013 (säljs separat).
 • Detta byggset för vuxna innehåller en snygg broschyr med bygginstruktioner och designdetaljer för att uppmuntra och inspirera dig.
 • Ingår i en serie inspirerande LEGO byggset för vuxna, utformade för LEGO byggfantaster och hobbyentusiaster som älskar elegant design, vacker arkitektur och modeller som är fullspäckade med detaljer.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas noggrant för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna, så du kan vara säker på att detta set är gjort för att hålla.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Krokodillok
SKU
10277
EAN
5702016757460
Delar
1271
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
18+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 229 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.