LEGO Colosseum 10276

terskapa Roms ikon med det hr kolossala bygget

LEGO 10276 Roman Colosseum
 • 9036 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10276 SKU

Inget på jorden kan jämföras med det majestätiska Colosseum i Rom. Så gör dig redo att fly från vardagen när du tar dig an det största LEGO bygget hittills (i november 2020). Den här episka modellen av Colosseum med 9 036 delar skildrar varje del av den berömda byggnaden i detalj. Autentiska detaljer visar den norra delen …

Läs mer...

Priser LEGO Colosseum 10276

LEGO.com LEGO.com 6 300 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Colosseum 10276

Inget på jorden kan jämföras med det majestätiska Colosseum i Rom. Så gör dig redo att fly från vardagen när du tar dig an det största LEGO bygget hittills (i november 2020). Den här episka modellen av Colosseum med 9 036 delar skildrar varje del av den berömda byggnaden i detalj. Autentiska detaljer visar den norra delen av ytterväggens fasad och de ikoniska valven. Modellen har 3 våningsplan, utsmyckade med doriska, joniska och korintiska kolonnordningar medan vinden är dekorerad med korintiska pilastrar.

En imponerande uppvisningsmodell
LEGO Colosseum (10276) vilar på en oval bas så att modellen kan ses från alla håll. Det är en av de största LEGO modellerna någonsin men kan enkelt lyftas upp så att du kan titta genom bågarna från alla vinklar.

Ett byggprojekt att njuta av
Colosseum ingår i en samling LEGO modeller för vuxna som älskar vacker arkitektur och genomtänkt design. Det blir också en fantastisk present till arkitekturentusiaster och LEGO älskare.

 • Ge liv åt din egen klossbyggda modell av det mäktiga Colosseum med det engagerande och givande modellsetet LEGO Colosseum (10276) för vuxna.
 • Med otroliga 9 036 delar är den här modellen av Colosseum det största LEGO setet någonsin (i november 2020) och ger många timmars avkoppling för vuxna som älskar byggset.
 • Alla med en passion för arkitekturmodeller kommer att uppskatta de fantastiska detaljer som den här Colosseum souveniren är full av. Modellen har 3 våningar och är utsmyckad med doriska, joniska och korintiska kolonner.
 • Om du letar efter en speciell present till någon som älskar arkitektur eller historia är det här byggsetet ett utmärkt val som ger timmar av byggupplevelser med en fantastisk modell av Colosseum att visa upp.
 • Den här arkitekturmodellen av Colosseum är 27 cm hög, 52 cm bred och 59 cm djup. Med 9 036 delar är det ett av världens största LEGO set, men det är lätt att lyfta och vrida.
 • Romarna behövde inga batterier och inte du heller! Den här modellen av Colosseum drivs av fantasins kraft – inga batterier krävs.
 • Till den här modellen medföljer en snygg broschyr med bygginstruktioner och design- och historiedetaljer för att inspirera dig.
 • Ingår i en serie inspirerande LEGO byggset, utformade för LEGO byggfantaster och hobbyentusiaster som älskar elegant design, vacker arkitektur och modeller som är fullspäckade med detaljer.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas noggrant för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna, så att du kan vara säker på att den här arkitekturmodellen är gjord för att hålla.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Colosseum
SKU
10276
UPC
673419322201
Delar
9036
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ålder
18+ år
LEGO pris
6 300 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.