LEGO Nissarnas klubbhus 10275

Utforska julens magi

lego 10275 nissarnas klubbhus scaled
 • 1197 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10275 SKU

Om du vill återskapa den mysiga känslan av dina bästa julminnen har vi precis vad du letar efter – LEGO Nissarnas klubbhus (10275). Det är det perfekta sättet att njuta av kvalitetstid med ett sockersött gör-det-själv-projekt. Bygg det fantastiskt detaljerade Nissarnas klubbhus och utforska sedan alla dess juliga funktioner. Ett bygge fullspäckat med julglädje. Höj julstämningen …

Läs mer...

Priser LEGO Nissarnas klubbhus 10275

Lego.com LEGO.com 1 099 kr Se
Proshop.se Proshop.se 1 455 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Nissarnas klubbhus 10275

Om du vill återskapa den mysiga känslan av dina bästa julminnen har vi precis vad du letar efter – LEGO Nissarnas klubbhus (10275). Det är det perfekta sättet att njuta av kvalitetstid med ett sockersött gör-det-själv-projekt. Bygg det fantastiskt detaljerade Nissarnas klubbhus och utforska sedan alla dess juliga funktioner.

Ett bygge fullspäckat med julglädje
Höj julstämningen när du ger dig in i nissarnas värld. Våfflor, julklappar och slädturer – det här modellsetet är fyllt med alla de bästa jultraditionerna. Det finns en julgran med julpynt, en samling julklappar och en dator för att hålla reda på vem som är stygg och vem som är snäll. Med ett teleskop kan nissarna titta på tomtens släde när den lyfter på julafton.

Ett julprojekt för dig
Nissarnas klubbhus ingår i en samling LEGO modellbyggset för vuxna som älskar smart design och detaljerade scener. Självklart är den här modellen en perfekt julklapp till nära och kära.

 • Utforska familjens bästa jultraditioner med den här härliga byggutmaningen. Bygg det pittoreska Nissarnas klubbhus (10275) och utforska sedan alla mysiga juldetaljer när du varvar ner med det här praktiska projektet.
 • Skapa något verkligt magiskt med din familj den här julen. Du har roligt medan du bygger och får sedan en underbar uppvisningsmodell som ger julstämning i hemmet år efter år.
 • Fullspäckat med juliga detaljer. Upptäck en våffelmaskin, en trevåningssäng med glödande ljus som skakar för att väcka nissarna, en flyttbar skorsten och en släde, komplett med ren, att parkera i ”sleighporten”.
 • Letar du efter idéer till julklappar eller adventsgåvor? Det här modellbygget är perfekt för LEGO fans och varje vuxen eller familj som skulle bli glad över en vacker uppvisningsmodell att njuta av.
 • Det här byggsetet för vuxna och familjer är 22 cm högt och 13 cm djupt och blir en imponerande julklapp med en uppvisningsmodell att njuta av år efter år.
 • Ett batteri följer med ljusklossen i detta set, så att du kan njuta av belysningen direkt.
 • Det är lätt att komma igång eftersom setet levereras med en snygg broschyr med bygginstruktioner, komplett med designdetaljer.
 • Ingår i en serie inspirerande LEGO byggset för vuxna, utformade för LEGO byggfantaster och hobbyentusiaster som älskar elegant design, vacker arkitektur och modeller som är fullspäckade med detaljer.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas noggrant för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna, så att du kan vara säker på att denna modell är gjord för att hålla.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nissarnas klubbhus
SKU
10275
EAN
5702016668025
Delar
1197
Tema
LEGO Övrigt
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 099 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.