LEGO Ghostbusters ECTO-1 10274

Vad ska du bygga ECTO-1!

LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1
 • 2352 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10274 SKU

Om du är ett Ghostbusters fan har vi precis vad du letar efter – LEGO Ghostbusters ECTO-1! Jaga bort vardagsstressen och hänge dig åt lite egentid när du bygger en LEGO version av den konverterade 1959 Cadillac Miller-Meteor-ambulansen från filmerna om Ghostbusters. Kusligt bra detaljer. Denna modell av ECTO-1 är baserad på versionen från Ghostbusters: Afterlife …

Läs mer...

Priser LEGO Ghostbusters ECTO-1 10274

Proshop.se Proshop.se -24% 2 173 kr Se
LEGO.com LEGO.com -4% 2 750 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -2% 2 786 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Ghostbusters ECTO-1 10274

Om du är ett Ghostbusters fan har vi precis vad du letar efter – LEGO Ghostbusters ECTO-1! Jaga bort vardagsstressen och hänge dig åt lite egentid när du bygger en LEGO version av den konverterade 1959 Cadillac Miller-Meteor-ambulansen från filmerna om Ghostbusters.

Kusligt bra detaljer
Denna modell av ECTO-1 är baserad på versionen från Ghostbusters: Afterlife och har fungerande styrning, fallucka, spökfälla, utfällbart skyttsäte bak, protonpaket och coola detaljer från originalbilen, till exempel Ghostbusters ikoniska logo.

Ett byggprojekt för dig
Du behöver ingen LEGO samling för att bygga denna modellbil. Du behöver bara ett tomt bord ... och kanske lite musik från Ghostbusters i bakgrunden. Detta LEGO bilset är en del av en samling inspirerande LEGO byggset för vuxna som älskar fantastisk design. Det är också perfekt som present med tema från Ghostbusters till dig själv eller modellbilsbyggaren i ditt liv som letar efter nästa projekt.

 • Den ultimata, byggbara ECTO-1 för alla som gillar LEGO klossar och Ghostbusters och letar efter nästa modellbil att bygga, eller för den som bara vill koppla av med ett uppslukande, praktiskt hobbyprojekt.
 • Det här är ingen Ghostbusters leksak. Det är ett bilset för vuxna, med fungerande styrning, fallucka med spökfälla och utfällbart skyttsäte, plus en rörlig spöksniffare och andra paranormala spårningsenheter.
 • Gillar du detaljer? Med delar som den svängda vindrutan, den modulära ratten och klossen med Ghostbusters dekoration är detta autentiskt detaljerade set perfekt att visa upp hemma eller på jobbet.
 • Perfekt för både Ghostbusters fans och LEGO fantaster – denna modellbil av ECTO-1 erbjuder timmar av underhållning och en byggupplevelse som tilltalar vuxna. Den är perfekt som present till alla som älskar att bygga modellbilar.
 • ECTO-1 är 22,5 cm hög, 47 cm lång och 16,5 cm bred och fullspäckad med autentiska detaljer som du stolt kan visa upp.
 • Du behöver inga batterier för att njuta av denna byggbara modell – den drivs av ren ektoplasma (skojar bara).
 • Med en snygg broschyr som innehåller en steg-för-steg-guide till bygget, plus designdetaljer och historien bakom ECTO-1 (endast på engelska). Ladda ner andra språk på LEGO.com/ecto-1-book).
 • Ingår i en serie inspirerande LEGO byggset som är utformade för LEGO byggfans och hobbyentusiaster som älskar vacker design och elegant arkitektur.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas noggrant för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna, så att du kan vara säker på att denna souvenirmodell är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ghostbusters ECTO-1
SKU
10274
UPC
673419322188
Delar
2352
Tema
LEGO Ghostbusters
Ålder
18+ år
LEGO pris
2 850 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.