LEGO Spökhus 10273

Svårt att hitta

Njut av en nervkittlande byggupplevelse

lego 10273 spkhus
 • 3231 Delar
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10273 SKU

Om du älskar spöken, gastar och allt som lever om natten har vi den perfekta presenten till dig – LEGO Spökhus (10273). Ta en paus från vardagen och utforska något utöver det vanliga när du upptäcker spänningen och överraskningarna i detta fantastiska byggprojekt. Läskigt bra detaljer som ger liv åt berättelsen. Ta dig tid att bygga …

Läs mer...

Priser LEGO Spökhus 10273

Proshop.se Proshop.se -14% 3 022 kr Se
LEGO.com LEGO.com 3 500 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 4 371 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO Spökhus 10273

Om du älskar spöken, gastar och allt som lever om natten har vi den perfekta presenten till dig – LEGO Spökhus (10273). Ta en paus från vardagen och utforska något utöver det vanliga när du upptäcker spänningen och överraskningarna i detta fantastiska byggprojekt.

Läskigt bra detaljer som ger liv åt berättelsen
Ta dig tid att bygga denna uppslukande spökhusmodell innan du utforskar alla intrikata detaljer som gömmer sig inuti. Huset kan öppnas, vilket gör det enkelt att utforska på insidan där du kan upptäcka en fungerande fritt fall-attraktion och automatiska dörrar högst upp i tornet. Se de hemsökta dörrarna stängas för en kuslig effekt. Lägg till LEGO Powered Up delar (säljs separat) för att kontrollera hissen via Powered Up appen.

Ett byggprojekt fullt av spänning
Detta spökhus är en del av en samling LEGO byggset för vuxna som uppskattar smart design. Denna modell är också kusligt bra som present, julklapp eller överraskning.

Vi har introducerat nya förpackningar för vuxna byggare för att göra det lättare att hitta produkter som handlar om särskilda intressen. Vare sig du gillar sport, film, konst, fordon, kända byggnader eller ikoner från nöjesfält, så finns det LEGO-byggsatser som väcker dem till liv i klossformat. De nya förpackningarna visar tydligt vilket intresse varje produkt relaterar till och vi har därför beslutat att upphöra med Creator Expert-märkningen. Även om märket inte syns på förpackningen eller i produktinformation och kampanjer, kommer vårt produktutbud även i fortsättningen att inkludera samma avancerade byggsatser som pryder sin plats i samlingen och bjuder på många timmars bygglädje.

 • Den läskiga modellen LEGO Spökhus (10273) modell erbjuder timmar av underhållning för alla som vill varva ner med ett nytt projekt. Bygg det kusliga spökhuset och utforska sedan de imponerande funktionerna och härliga detaljerna.
 • Varför ska barn få allt det roliga när det gäller läskiga leksaker? Detta byggset är designat för vuxna men innehåller massor av lekfulla funktioner, till exempel en fritt fall-attraktion, hemsökta dörrar och en målning med förbannelse.
 • Om du uppskattar vackra detaljer kommer du att älska att visa upp din spökhusmodell. Uppgradera spökhuset med LEGO Powered Up delar (säljs separat) för att styra hissen via appen.
 • Denna spökhusmodell passar spökjägare, spänningssökare och vuxna LEGO fans och är perfekt som födelsedagspresent till din spökälskande mamma, pappa, man, hustru, partner eller vän, och den funkar också bra som Halloweenpresent.
 • Detta mörka och kusliga spökhus är 68 cm högt, 25 cm brett och 25 cm djupt, vilket gör det till ett utmanande bygge för vuxna och en perfekt klossbyggd modell att visa upp.
 • Ett batteri följer med ljusklossen i detta set, så att du kan njuta av belysningen direkt. Du kan motorisera modellen genom att lägga till Powered Up delarna 1 x 88009 och 2 x 88008 (säljs separat).
 • Detta set levereras med en snygg broschyr med bygginstruktioner för att guida och inspirera dig.
 • Ingår i en serie inspirerande LEGO byggset för vuxna, designade för fans av LEGO byggande och hobbyentusiaster som älskar vacker design och eleganta LEGO modeller.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas noggrant för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna, så att du kan vara säker på att denna modell är gjord för att hålla.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Spökhus
SKU
10273
EAN
5702016668001
UPC
673419322171
Delar
3231
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
18+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
3 500 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.