LEGO Old Trafford – Manchester United 10272

Bygg och visa upp en briljant detaljerad modell av Old Trafford

lego 10272 old trafford manchester united
 • 3898 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10272 SKU

Alla fans av Manchester United kommer att älska att bygga denna stora LEGO modell av Old Trafford (10272) för att visa sin lojalitet med en av världens mest kända fotbollsklubbar. Byggsetet med denna LEGO fotbollsarena erbjuder en rolig utmaning att skapa en spektakulär modell att visa upp. Den ultimata presenten till den som älskar Manchester United. …

Läs mer...

Priser LEGO Old Trafford – Manchester United 10272

Lego.com LEGO.com 3 099 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Old Trafford – Manchester United 10272

Alla fans av Manchester United kommer att älska att bygga denna stora LEGO modell av Old Trafford (10272) för att visa sin lojalitet med en av världens mest kända fotbollsklubbar. Byggsetet med denna LEGO fotbollsarena erbjuder en rolig utmaning att skapa en spektakulär modell att visa upp.

Den ultimata presenten till den som älskar Manchester United
Alla som älskar Manchester United kan visa upp denna kopia av Old Trafford hemma eller på kontoret. Detta LEGO Creator sportset är nytt för februari 2020 och kommer samtidigt med arenans 110-årsdag. Detta byggset för vuxna innehåller massor av detaljer, som spelargången och statyn av United Trinity.

Ge liv åt dina passioner med avancerade LEGO set!
De avancerade LEGO Creator Expert byggseten låter vuxna bygga modeller baserade på några av deras största passioner, som bilar, byggnader och arenor. När du är färdig med den roliga och utmanande byggprocessen får du en iögonfallande modell att visa upp hemma eller på kontoret.

 • Ett spektakulärt byggset för vuxna, med en detaljerad modell av Old Trafford. Den perfekta presenten till alla som älskar Manchester United och vill visa sitt odödliga stöd genom att visa upp denna LEGO fotbollsarena.
 • Ett byggset med en modell av Old Trafford i skala 1:600. Denna LEGO fotbollsarena erbjuder ett roligt och givande projekt och låter fans återuppleva minnen av Manchester United med denna detaljerade modell.
 • Den första möjligheten att bygga en kopia av Manchester Uniteds Old Trafford med byggklossar. LEGO fotbollsarenan är snygg att visa upp hemma eller på kontoret.
 • Detta LEGO fotbollsset för vuxna med 3 884 delar är en unik present till någon som älskar Manchester United. Det erbjuder eskapism för byggare som vill ha ett långt och givande projekt och chansen att visa sin passion för fotbollsklubben.
 • LEGO fotbollsarenan Old Trafford - Manchester United är 18,5 cm hög, 47 cm lång och 39 cm bred. Den perfekta storleken för autentiska detaljer, som spelargången och en staty av Sir Alex Ferguson.
 • Det behövs inga batterier till detta avancerade byggset, så slutsignalen kommer aldrig att höras på denna LEGO fotbollsarena.
 • Detta LEGO set ger den ultimata byggupplevelsen som du guidas genom med de lätta steg-för-steg-instruktionerna.
 • De avancerade LEGO Creator Expert byggseten låter vuxna hänge sig åt utmanande projekt för att skapa samlarleksaker baserade på några av deras största passioner, som bilar, byggnader och arenor.
 • LEGO byggklossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Du vet att du är trygg med LEGO leksaker. Våra klossar och delar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Old Trafford – Manchester United
SKU
10272
EAN
5702016667998
Delar
3898
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ålder
16+ år
LEGO pris
3 099 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.