LEGO Bokhandel 10270

Bygg och visa upp den pittoreska bokhandeln och det modulra gatuhuset

lego 10270 bokhandel
 • 2504 Delar
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10270 SKU

Återskapa charmen i en liten bokhandel som du skulle kunna upptäcka i en europeisk by eller stad med denna LEGO Creator Expert samlarleksak. Denna bokhandel med 3 våningar och angränsande modulhus är full med roliga byggtekniker och överraskande detaljer, som ett skyltfönster, en läshörna och öppningsbar design. Samlare kommer att älska att visa upp detta …

Läs mer...

Priser LEGO Bokhandel 10270

LEGO.com LEGO.com 2 199 kr Se
Proshop.se Proshop.se 2 336 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO Bokhandel 10270

Återskapa charmen i en liten bokhandel som du skulle kunna upptäcka i en europeisk by eller stad med denna LEGO Creator Expert samlarleksak. Denna bokhandel med 3 våningar och angränsande modulhus är full med roliga byggtekniker och överraskande detaljer, som ett skyltfönster, en läshörna och öppningsbar design. Samlare kommer att älska att visa upp detta 2 504 delar stora LEGO set bredvid sina andra modulbyggnader.

En ständigt växande samling med modulbyggnader

LEGO Creator Expert modulbyggnadsserien är en förstklassig samling av avancerade, sammanlänkade byggnader med autentiska designer från hela världen.

LEGO set som får passioner att komma till liv

LEGO Creator Expert byggseten är för vuxna och tonåringar med passion för att bygga. Från autentiska byggnader och klassiska bilar till andra samlarföremål – de avancerade Creator Expert LEGO seten erbjuder en värld full av nostalgi, eskapism, känslouttryck, nöje och överraskningar.

 • Ett avancerat LEGO Creator Expert modulbyggset med bokhandel och angränsande gatuhus med massor av överraskande detaljer och oväntade funktioner som tonåringar och vuxna kommer att älska att bygga och visa upp.
 • Detta stora LEGO set med 3 våningar innehåller många detaljer, som ett skyltfönster, bokhyllor, läshörna och bostadsytor i gatuhuset. De 5 minifigurerna hjälper verkligen till att ge liv åt denna samlarleksak.
 • Detta set är del av serien med modulbyggset – en ständigt växande samling av sammanlänkade modellbyggnader som kan kombineras för att skapa fantastiska gatuscener som byggare och samlare älskar att äga och visa upp.
 • Detta LEGO byggset innehåller 2 504 delar och är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskningspresent till vuxna och tonåringar.
 • Den byggbara modellen är 29 cm hög, 25 cm bred och 25 cm djup, vilket gör den imponerande nog att visa upp separat eller som del av en större gatuscen med byggnader från serien med modulbyggset.
 • Inga batterier behövs ... detta avancerade byggset drivs enbart av fantasins och kreativitetens kraft.
 • Med färgglada steg-för-steg-bygginstruktioner erbjuder detta avancerade set en givande byggupplevelse, oavsett om du bygger på egen hand eller delar upplevelsen med någon du tycker om.
 • LEGO Creator Expert modulseten ger vuxna och tonåringar en chans att fördjupa sig i utmanande byggen baserade på saker de brinner för, som klassiska bilar, autentiska byggnader, nöjesfältsattraktioner och mycket mer.
 • Sedan 1958 har LEGO klossar testats för att uppfylla de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar vi LEGO delar för att se till att alla byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Bokhandel
SKU
10270
Delar
2504
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
16+ år
LEGO pris
2 199 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.