LEGO 10268 Vestas vindkraftverk

Svårt att hitta

Bygg och upptck Vestas klassiska vindkraftverk!

lego 10268 vestas vindkraftverk
 • 826 Delar
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10268 SKU

Hylla grön energiinnovation med LEGO Creator Expert 10268 Vestas vindkraftverk. Den här detaljerade motoriserade LEGO modellen har utvecklats i samarbete med Vestas och fångar elegansen och den graciösa rörelsen hos ett traditionellt vindkraftverk. Modellen innehåller en gran av hållbart producerad växtbaserad plast som är ny för januari 2019. Vindkraftverket är cirka en meter högt och …

Läs mer...

Priser LEGO 10268 Vestas vindkraftverk

Proshop.se Proshop.se 3 823 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO 10268 Vestas vindkraftverk

Hylla grön energiinnovation med LEGO Creator Expert 10268 Vestas vindkraftverk. Den här detaljerade motoriserade LEGO modellen har utvecklats i samarbete med Vestas och fångar elegansen och den graciösa rörelsen hos ett traditionellt vindkraftverk. Modellen innehåller en gran av hållbart producerad växtbaserad plast som är ny för januari 2019. Vindkraftverket är cirka en meter högt och reser sig över en skogsklädd kulle och en stuga med möblerad uteplats, brevlåda, blommor och vitt staket. Vrid maskinhuset åt höger eller vänster och sätt på Power Functions-motorn som ingår för att få de justerbara vindturbinbladen att snurra och tända lampan på stugans uteplats. Den här samlarmodellen har utformats för att ge en utmanande och givande byggupplevelse med en nostalgisk känsla och passar perfekt att visa upp hemma eller på kontoret. Det här stora LEGO setet innehåller dessutom ett servicefordon från Vestas och tre minifigurer, två servicetekniker från Vestas med skyddshjälmar och en kvinna, samt en hundfigur.

 • Innehåller tre minifigurer, två servicetekniker från Vestas med V-tryck på överkroppen och en kvinna, plus en hundfigur.

 • Innehåller en medelstor LEGO Power Functions-motor, en batterilåda och två förlängningskablar (50 cm) som är nya för januari 2019.
 • Setet LEGO Creator Expert Vestas vindkraftverk innehåller även justerbara vindturbinblad, ett detaljerat torn, ett rörligt maskinhus med varningsljus för flygplan, Vestas servicefordon, träd, växter och en stuga med trädgård, blommor, staket och uteplats med två stolar, bord och parasoll.
 • Vrid maskinhuset åt höger eller vänster och sätt på Power Functions-motorn som ingår för att aktivera de justerbara vindturbinbladen och tända den fungerande lampan på uteplatsen.
 • Bygg den här vetenskapsinspirerade leksaken som en hyllning till teknik för förnybar energi.
 • Öppna servicefordonets dörrar och skjut ut det infällbara verktygsfacket.
 • Innehåller en gran av hållbart producerad växtbaserad plast som är ny för januari 2019.
 • Tillbehör: två skyddshjälmar, verktyg och två kuvert.
 • Setet innehåller över 800 delar och är lämpligt för byggare från 12 år.
 • Modellen är cirka 100 cm hög, 62 cm bred och 31 cm djup.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vestas vindkraftverk
SKU
10268
EAN
5702016351682
Delar
826
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
12+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 999 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.