LEGO NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266

Hylla rymdforskningen med NASA Apollo 11 Lunar Lander!

lego 10266 nasa apollo 11 lunar lander
 • 1087 Delar
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10266 SKU

Du föddes för att utforska universum! Bygg och inspirera nästa generations astronauter med LEGO rymdraketer och rymdfordon – nu åker vi! Hylla människans första månlandning med LEGO Creator Expert byggsetet 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander, som utvecklats i samarbete med NASA för att fira 50-årsjubileet för en historisk händelse som berörde hela världen. Den här …

Läs mer...

Priser LEGO NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266

Proshop.se Proshop.se -5% 1 139 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 199 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 489 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266

Du föddes för att utforska universum! Bygg och inspirera nästa generations astronauter med LEGO rymdraketer och rymdfordon – nu åker vi!

Hylla människans första månlandning med LEGO Creator Expert byggsetet 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander, som utvecklats i samarbete med NASA för att fira 50-årsjubileet för en historisk händelse som berörde hela världen. Den här samlarmodellen består av en detaljerad kopia av Apollo 11:s månlandare ”Örnen” och en platta som föreställer månytan, komplett medkrater, fotavtryck och den amerikanska flaggan. Landningssteget har guldfärgade landningsställ och paneler, öppningsbar kameralucka, öppningsbara laserluckor och stege, medan retursteget har en detaljerad insida med plats för 2 astronauter. Den här uppvisningsmodellen, med en ”Apollo 11 Lunar Lander”-skylt som pricken över i, erbjuder en utmanande och givande byggupplevelse full av nostalgi och passar perfekt hemma eller på kontoret. Innehåller 2 astronautminifigurer med NASA-tryck och guldfärgade hjälmar.

 • Innehåller 2 astronautminifigurer med NASA-tryck och guldfärgade hjälmar.

 • Det här avancerade LEGO setet innehåller en detaljerad kopia av månlandaren ”Örnen” med landningssteg och retursteg, samt en platta som föreställer månytan med krater, fotavtryck och den amerikanska flaggan.
 • Landningssteget har guldfärgade landningsställ och paneler som är nya för juni 2019, öppningsbar kameralucka, öppningsbara laserluckor och stege.
 • Retursteget har en detaljerad insida med plats för 2 astronautminifigurer.
 • Hylla rymdforskningen med den här detaljerade uppvisningsmodellen.
 • Tillbehör: byggbar filmkamera och laserreflektor.
 • ”Apollo 11 Lunar Lander”-skylten och de guldfärgade delarna är nya för juni 2019.
 • Modellen är 20 cm hög, 22 cm bred och 20 cm djup.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO NASA Apollo 11 Lunar Lander
SKU
10266
UPC
673419302432
Delar
1087
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
16+ år
LEGO pris
1 199 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.