LEGO Ford Mustang 10265

Bygg och specialanpassa din egen Ford Mustang frn 1960-talet!

lego 10265 ford mustang
 • 1471 Delar
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10265 SKU

Upptäck magin hos en klassisk amerikansk muskelbil från 1960-talet med LEGO Creator Ford Mustang. Bilen har mörkblå kaross med vita racingränder, luftintag på motorhuven, kylargrill med tryckt märke, GT-emblem, femekrade fälgar och däck med bra grepp. Den här autentiska modellen har utvecklats i samarbete med Ford och har valfria extratillbehör som ett urval registreringsskyltar, en …

Läs mer...

Priser LEGO Ford Mustang 10265

Amazon.se Amazon.se -21% 1 464 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -12% 1 619 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 849 kr Se
Proshop.se Proshop.se 1 860 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO Ford Mustang 10265

Upptäck magin hos en klassisk amerikansk muskelbil från 1960-talet med LEGO Creator Ford Mustang. Bilen har mörkblå kaross med vita racingränder, luftintag på motorhuven, kylargrill med tryckt märke, GT-emblem, femekrade fälgar och däck med bra grepp. Den här autentiska modellen har utvecklats i samarbete med Ford och har valfria extratillbehör som ett urval registreringsskyltar, en supercharger, en ankstjärtsspoiler bak, stora avgasrör, en chinspoiler fram och en lustgastank. Det går till ochmed att justera bakaxeln för en extra grym look! Lyft av takpanelen eller öppna dörrarna för att komma åt den detaljerade insidan med eleganta säten, radio, fungerande styrning och mittkonsol med växelspak. Förvara saker i bagageutrymmet eller lyft på motorhuven för att se den detaljerade V8-motorn av typen Big Block 390 med batteri, slangar och luftfilter. Det här avancerade byggsetet har utformats för att erbjuda en utmanande och givande byggupplevelse med en nostalgisk känsla och passar perfekt att visa upp hemma eller på kontoret.

 • Autentisk kopia av en Ford Mustang från 1960-talet med mörkblå kaross och vita racingränder, luftintag, femekrade fälgar, däck med bra grepp och ett urval valfria extratillbehör.

 • Öppna dörrarna eller lyft av takpanelen för att komma åt den detaljerade insidan med eleganta säten, radio, mittkonsol med växelspak och fungerande styrning.
 • Öppna bagageluckan för att förvara saker och lyft på motorhuven för att titta på den detaljerade Ford Mustang V8-motorn med batteri, slangar och luftfilter.
 • Innehåller även en kylargrill med tryckt Mustang-symbol och två GT-emblem.
 • Specialanpassa din Ford Mustang med en supercharger, en ankstjärtsspoiler bak, stora avgasrör, en chinspoiler fram och en lustgastank.
 • Välj bland flera olika registreringsskyltar.
 • Öppna motorhuven för att titta på motorns realistiska detaljer.
 • Justera bakaxeln för en extra grym look!
 • Den här leksaksmodellen av en Ford Mustang innehåller 1471 delar och är lämplig för byggare från 16 år.
 • Specialdelarsom är nya för mars 2019: femekrade fälgar, rundad 2x8-kloss, 1x3-bricka med Mustang-symbol, rundad 2x4-kloss med GT-emblem.
 • Modellen är 10 cm hög, 34 cm lång och 14 cm bred.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ford Mustang
SKU
10265
UPC
673419302425
Delar
1471
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
16+ år
LEGO pris
1 849 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.