LEGO 10262 James Bond Aston Martin DB5

Svårt att hitta

Avslja hemligheterna bakom Bond ... James Bond Aston Martin DB5!

lego 10262 james bond aston martin db5
 • 1295 Delar
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10262 SKU

Med rätt att bygga – den grymma LEGO Creator Expert 10262 James Bond – Aston Martin DB5. Den här imponerande kopian fångar den tidlösa elegansen hos Agent 007:s ikoniska sportbil från 1964 och har mängder av autentiska detaljer och fungerande prylar. Öppna dörrarna för att upptäcka den detaljerade insidan med dold spårningsdator och ett dörrfack …

Läs mer...

Priser LEGO 10262 James Bond Aston Martin DB5

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO 10262 James Bond Aston Martin DB5

Med rätt att bygga – den grymma LEGO Creator Expert 10262 James Bond – Aston Martin DB5. Den här imponerande kopian fångar den tidlösa elegansen hos Agent 007:s ikoniska sportbil från 1964 och har mängder av autentiska detaljer och fungerande prylar. Öppna dörrarna för att upptäcka den detaljerade insidan med dold spårningsdator och ett dörrfack med telefon. När det är dags för action kan du aktivera katapultsätet på passagerarsidan, snurra på de roterande registreringsskyltarna, höja den skottsäkra bakrutan, utlösa de hjulmonterade däckskärarna och dra tillbaka växelspaken för att aktivera kulsprutorna på huven. Den här samlarmodellen har också en detaljerad, rak 6-cylindrig motor, silverlackerade kofångare fram och bak, skulpterade, silverfärgade fälgar och Aston Martin-logotyper fram och bak. Modellen har utformats för att ge en utmanande och givande byggupplevelse full av nostalgi – ett måste för alla som gillar Aston Martin DB5, filmerna med James Bond och LEGO byggset.

 • Autentisk kopia av den världsberömda sportbilen Aston Martin DB5 från 1964, med klassisk design och silverlackerade kofångare fram och bak, skulpterade silverfärgade fälgar, öppningsbara dörrar, koffert och huv och massor av James Bond prylar, inklusive ett fungerande katapultsäte, roterande registreringsskyltar, skottsäker bakruta, huvmonterade kulsprutor och hjulmonterade däckskärare.

 • Den här LEGO James Bond Aston Martin DB5 modellen har också öppningsbara dörrar och detaljerad insidamed dold spårningsdator och ett dörrfack med telefon.
 • Lyft upp motorhuven för att kolla in den raka 6-cylindriga motorn.
 • Dra tillbaka den bakre kofångaren för att skjuta ut ovälkomna passagerare.
 • Rotera registreringsskyltarna, höj den skottsäkra bakrutan och utlös de hjulmonterade däckskärarna.
 • Dra tillbaka växelspaken för att aktivera de huvmonterade kulsprutorna.
 • Äg den här samlingskopian av Aston Martin DB5, precis som i den klassiska James Bond filmen Goldfinger.
 • Setet innehåller över 1 290 delar och är lämpligt för byggare från 16 år.
 • Specialdelar som är nya för augusti 2018: böjt, silverfärgat fäste, 2x4-bricka och 1m-balk, plus en tryckt 1x2-bricka med grillmönster.
 • Modellen är 10 cm hög, 34 cm lång och 12 cm bred.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO James Bond Aston Martin DB5
SKU
10262
EAN
5702016111828
Delar
1295
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
16+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 799 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.