LEGO 10258 Londonbuss

Svårt att hitta

Kliv ombord p Londonbussen!

lego 10258 londonbuss
 • 1686 Delar
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10258 SKU

Hylla klassisk design med denna charmiga dubbeldäckare med massor av verklighetstrogna detaljer, som klarröd färgskala, panoramavindruta, specialtillverkade däck med standardmönster, destinationsskylt och öppen ombordstigningsplattform baktill med räcke, biljettkorg, brandsläckare och en spiraltrappa som leder upp till det övre sightseeingdäcket. Med funktioner som öppningsbar huv med motor, detaljerad förarhytt med skjutdörr och tak och övre däck …

Läs mer...

Priser LEGO 10258 Londonbuss

Proshop.se Proshop.se 1 698 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 2 025 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO 10258 Londonbuss

Hylla klassisk design med denna charmiga dubbeldäckare med massor av verklighetstrogna detaljer, som klarröd färgskala, panoramavindruta, specialtillverkade däck med standardmönster, destinationsskylt och öppen ombordstigningsplattform baktill med räcke, biljettkorg, brandsläckare och en spiraltrappa som leder upp till det övre sightseeingdäcket. Med funktioner som öppningsbar huv med motor, detaljerad förarhytt med skjutdörr och tak och övre däck som går att lyfta av så att du kommer åt den detaljerade inredningen med slitna säten och fler verklighetstrogna detaljer, som ett kvarglömt paraply, en tidning, en tomburk och ett bortkastat tuggummi. Tryckta vändbara reklamaffischer ingår också, med kampanjer för London från 1950-talet eller idag. Denna LEGO Creator Expert-modell har utformats för att ge en utmanande och givande byggupplevelse med lite nostalgikänsla och charm.

 • Londonbussen har en rad klossbyggda funktioner och detaljer, som stora fönster, klarröd rundad kaross, panoramavindruta, tryckta vändbara reklamaffischer, specialtillverkade däck med standardmönster och en destinationsskylt. Den har även öppningsbar huv med motor, detaljerad förarhytt med skjutdörr och tak och övre däck som går att lyfta av för att komma åt den detaljerade interiören.

 • I inredningen ingår slitna säten, öppen ombordstigningsplattform baktill med räcke, biljettkorg, brandsläckare och en spiraltrappa som går upp till sightseeingdäcket. Andra verklighetstrogna detaljer som ingår är ett kvarglömt paraply, en tidning, en tomburk och ett bortkastat tuggummi.
 • Välj ditt favoritårtionde med vändbara reklamaffischer i miniatyrformat, med kampanjer för London från 1950-talet eller idag.
 • Lyft av taket och det övre däcket för att se hela den detaljerade interiören.
 • Öppna förarens dörr för att komma åt den detaljerade hytten med panoramavindruta.
 • Lyft huven för att se motorn.
 • Specialdelar som är nya för augusti 2017 är däck med standardmönster, kvartsformade bågar och valv i rött och 1x1x1 A2/3-klossar med vertikala knoppar.
 • Denna modell innehåller över 1 680 delar.
 • Denna modell är anpassad för att stå på en hylla bredvid andra modeller i LEGO Creator Expert fordonsserien.
 • Modellen är 18 cm hög, 34 cm lång och 13 cm bred.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Londonbuss
SKU
10258
EAN
5702015865296
Delar
1686
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
16+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 449 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.