LEGO 10256 Taj Mahal

Svårt att hitta

Upptck det arkitektoniska undret Taj Mahal!

lego 10256 taj mahal
  • 5923 Delar
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10256 SKU

Bygg och upptäck Taj Mahal! Det enorma elfenbensvita marmormausoleet är känt som ett av världens arkitektoniska underverk. Byggnaden uppfördes 1631 av kejsar Shah Jahan till minne av hans fru, kejsarinnan Mumtaz Mahal. Denna nylansering av 2008 års LEGO Creator Expert tolkning innehåller byggnadens 4 fasader med vackra valv, balkonger och välvda fönster. Den mittersta kupolen, …

Läs mer...

Priser LEGO 10256 Taj Mahal

Proshop.se Proshop.se 8 288 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO 10256 Taj Mahal

Bygg och upptäck Taj Mahal! Det enorma elfenbensvita marmormausoleet är känt som ett av världens arkitektoniska underverk. Byggnaden uppfördes 1631 av kejsar Shah Jahan till minne av hans fru, kejsarinnan Mumtaz Mahal. Denna nylansering av 2008 års LEGO Creator Expert tolkning innehåller byggnadens 4 fasader med vackra valv, balkonger och välvda fönster. Den mittersta kupolen, de mindre kupolerna och de omgivande minareterna kröns av dekorativa spiror, och den upphöjda plattformen är dekoreradmed infällda valv. Modellen fulländas av fantastiska detaljer och vacker plattläggning runt basen. Med över 5 900 bitar är setet utformat för att ge en givande byggupplevelse, och modellen är perfekt att visa upp både i hemmet och på kontoret.

  • LEGO tolkning av ett av världens arkitektoniska underverk, Taj Mahal.

  • Nylansering av 2008 års modell, med 4 fasader med valv och välvda fönster, mittkupol, 4 sidokupoler med välvda kammare och 4 minareter som alla kröns av dekorativa spiror, upphöjd plattform med infällda valv, vackra detaljer och utsmyckad plattläggning runt basen.
  • Kan delas upp i 7 modulsektioner för enklare transport.
  • Sätt dina LEGO byggkunskaper på prov med en av de största LEGO modeller som någonsin skapats!
  • Specialdelar: 6 blå 16x32-basplattor, vita 1x5x4-klossar med bågar, massor av genomskinliga delar, ”Erling”-klossar och knoppbrickor.
  • Setet innehåller över 5 900 LEGO delar.
  • Modellen är 43 cm hög, 51 cm bred och 51 cm djup.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Taj Mahal
SKU
10256
EAN
5702016173536
Delar
5923
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
16+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
3 699 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.