LEGO Stora torget 10255

Fira tio r med Modular Building med Stora torget!

lego 10255 stora torget
 • 4002 Delar
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10255 SKU

Ta en tur till det fantastiska Stora torget, framtaget för att fira tio år med LEGO Modular Building, med en mängd oöverträffade, intrikata detaljer och gömda överraskningar. Byggsektioner som är lätta att ta bort ger tillgång till den detaljerade interiören bestående av nedervåning med bageri, blomsteraffär och kafé, mittenvåning med musikaffär, fotostudio och tandläkarmottagning, och …

Läs mer...

Priser LEGO Stora torget 10255

Amazon.se Amazon.se -22% 2 576 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -14% 2 839 kr Se
LEGO.com LEGO.com 3 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO Stora torget 10255

Ta en tur till det fantastiska Stora torget, framtaget för att fira tio år med LEGO Modular Building, med en mängd oöverträffade, intrikata detaljer och gömda överraskningar. Byggsektioner som är lätta att ta bort ger tillgång till den detaljerade interiören bestående av nedervåning med bageri, blomsteraffär och kafé, mittenvåning med musikaffär, fotostudio och tandläkarmottagning, och övervåning med dansstudio och en lägenhet med åtkomst till en takterrass med grill. Utanför byggnaden finns en detaljerad trottoar med kafébord, fontän, gatlyktor och fint utsirad fasad med vackra detaljerade fönster och dörrar, tre byggbara butiksskyltar, tornspira och dekorativ takkant. Innehåller åtta minifigurer och en babyfigur.

 • Innehåller åtta minifigurer: tandläkare, barista, bagare, florist, musikaffärsbiträde, dansare, fotograf och ett LEGO fan, plus en babyfigur.

 • Stora torget i tre våningar har en autentisk utsirad fasad med detaljerade fönster och dörrar, tre byggbara butiksskyltar, tornspira, dekorativ takkant och takterrass, plus en detaljerad trottoar med fontän, kafébord och två gatlyktor.
 • På nedervåningen finns ett bageri med disk, kassaapparat, hyllor, öppningsbar ugn, bröllopstårta och olika byggbara bakelser och godsaker, en blomsteraffär med disk, kassaapparat, trädgårdsverktyg, blomarrangemang, buketter och en blå och gul papegoja och ett kafé med espressomaskin, disk, bänkplatser och pajdelar.
 • På mittenvåningen finns en musikaffär med byggbart trumset, två gitarrer och en saxofon, en fotostudio med byggbar klassisk kamera och justerbart stativ och en tandläkarmottagning med byggbar fällstol, väntrum, telefon och handfat.
 • På övervåningen finns en dansstudio med byggbart piano och reflekterande spegel, en lägenhet med byggbar bäddsoffa som kan fällas ut, detaljerat kök, toalett, litet LEGO tåg, modulbyggnader och Eiffeltorn, samt åtkomst till en takterrass med byggbar grill, bord och en misskött växt.
 • Tillbehör: ballerinakjol, chihuahua, kringla, prydnadskyckling och godis. Innehåller även byggbar telefon, grill, barnvagn och byggbara lampor.
 • Ta av byggsektionerna för att komma åt den detaljerade interiören.
 • Fira Modular Building med det här grymma 10-årsjubileumssetet från LEGO Creator Expert!
 • Det här setet innehåller över 4 000 delar.
 • I de dekorerade delarna som är nya för våren 2017 ingår en tandläkaröverkropp, ett tandläkarfönster och en 2x3-bricka med framsidan på kartongen till 10182 Café Corner.
 • Innehåller massor av böjda och vinklade brickor, garagedörrar som används som burspråk och LEGO Technic grävskopor som används som takdelar.
 • Samla och bygg en hel stad med 10243 Parisisk restaurang, 10246 Detektivens kontor och 10251 Klossbank i serien LEGO Creator Expert Modular Building.

  ● Modellen är 35 cm hög, 38 cm bred och 25 cm djup.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Stora torget
SKU
10255
Delar
4002
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
16+ år
LEGO pris
3 299 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.