LEGO 10249 Vinterleksaksaffr

Svårt att hitta
lego 10249 vinterleksaksaffr
  • 898 Delar
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10249 SKU

Välkommen till Vinterleksaksaffären! Julen är här och leksakstillverkaren arbetar hårt för att bli klar med sina senaste skapelser! Utomhus åker barnen skidor och snowboard, och en nybyggd snögubbe gnistrar i ljuset från leksaksaffärens torn. Hjälp till att klä den stora julgranen som står mitt på torget, lek med den nyfikna kattungen på den mysiga träbänken …

Läs mer...

Priser LEGO 10249 Vinterleksaksaffr

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO 10249 Vinterleksaksaffr

Välkommen till Vinterleksaksaffären! Julen är här och leksakstillverkaren arbetar hårt för att bli klar med sina senaste skapelser! Utomhus åker barnen skidor och snowboard, och en nybyggd snögubbe gnistrar i ljuset från leksaksaffärens torn. Hjälp till att klä den stora julgranen som står mitt på torget, lek med den nyfikna kattungen på den mysiga träbänken eller sjung julsånger tillsammans med kören som står under den utsmyckade gatulampan. Det här bedårande setet innehåller även en stege, träd i olika storlekar, gubben i lådan, ett leksaksbiplan, en helikopter, en raket, ett tåg, en racerbil, en lastbil, en robot, en bogserbåt, en nallebjörn och en inslagen julklapp. Ha roligt när du bygger det förtrollade vinterlandet! Innehåller en snögubbe och åtta minifigurer med olika tillbehör: en manlig och en kvinnlig julsångare, en kvinna, två män, två pojkar och en flicka.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vinterleksaksaffr
SKU
10249
EAN
5702015348379
Delar
898
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
12+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
799 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.