LEGO 10248 Ferrari F40

Svårt att hitta
lego 10248 ferrari f40
  • 1158 Delar
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10248 SKU

Ta en närmare titt på en av världens mest fantastiska superbilar – Ferrari F40! Denna grymma LEGO Creator expertmodell är en kopia av den klassiska sportbilen med snygga aerodynamiska linjer, karakteristisk bakspoiler och racerbilsröd kaross, och har massor av autentiska detaljer byggda av klossar, som uppfällbara strålkastare, luftintag på sidorna och en motorhuv med luftintag …

Läs mer...

Priser LEGO 10248 Ferrari F40

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO 10248 Ferrari F40

Ta en närmare titt på en av världens mest fantastiska superbilar – Ferrari F40! Denna grymma LEGO Creator expertmodell är en kopia av den klassiska sportbilen med snygga aerodynamiska linjer, karakteristisk bakspoiler och racerbilsröd kaross, och har massor av autentiska detaljer byggda av klossar, som uppfällbara strålkastare, luftintag på sidorna och en motorhuv med luftintag baktill som kan öppnas för att visa en 90-graders V8-motor med dubbelturbo. Öppna dörrarna och upptäck den autentiskakänslan, till och med de vackra dörrhandtagen, ratten med Ferraris logotyp och två röda racersäten, och under huven finns ett bagageutrymme och verktyg. En speciell vindrutedel med tryckta A-stolpar och specialanpassade, gjutna fälgar med stabila däck med bra väggrepp fulländar denna detaljerade modell – ett måste för alla Ferrarifans!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ferrari F40
SKU
10248
EAN
5702015348164
Delar
1158
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
14+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
999 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.