LEGO 10247 Pariserhjul

Svårt att hitta
lego 10247 pariserhjul
  • 2464 Delar
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10247 SKU

Bygg det mäktiga pariserhjulet – höjdpunkten på nöjesfältet! Denna fina LEGO Creator expertmodell är klassiskt elegant och skapar en känsla av nostalgi, romantik och äventyr. Tivolit har kommit till stan och glassförsäljaren är fullt upptagen med att sälja glass till den långa kön av förväntansfulla kunder som väntar på att få ta sin första tur …

Läs mer...

Priser LEGO 10247 Pariserhjul

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO 10247 Pariserhjul

Bygg det mäktiga pariserhjulet – höjdpunkten på nöjesfältet! Denna fina LEGO Creator expertmodell är klassiskt elegant och skapar en känsla av nostalgi, romantik och äventyr. Tivolit har kommit till stan och glassförsäljaren är fullt upptagen med att sälja glass till den långa kön av förväntansfulla kunder som väntar på att få ta sin första tur i det magiska pariserhjulet som reser sig högt över nöjesfältet. Dra veven långsamt och se hur pariserhjulets färgglada korgar mjukt sänks ner så att passagerarna kan gå ombord. Höj plattformen genom att dra i spaken, öppna korgdörren och hjälp passagerarna att kliva ombord! Ha roligt när du bygger denna eleganta modell med autentisk charm och en magisk känsla som stimulerar din fantasi. Du kan också motorisera pariserhjulet med LEGO Power Functions 8883 medelstor motor och 88000 AAA batterilåda (ingår inte). Innehåller 10 minifigurer: en attraktionsförare, en glassförsäljare, fyra barn och fyra vuxna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Pariserhjul
SKU
10247
EAN
5702015357616
Delar
2464
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
16+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 999 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.