LEGO 10246 Detektivens kontor

Svårt att hitta
lego 10246 detektivens kontor
  • 2262 Delar
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10246 SKU

Upptäck en värld av mysterier och äventyr med LEGO Creator Detektivens kontor! Gå genom den öppna porten till frisörsalongen där kunderna blir bortskämda framför den stora väggspegeln. I huset bredvid kan man tävla i biljard och dart under den roterande takfläkten. Gå upp till första våningen där detektivens kontor ligger med ett skrivbord som är …

Läs mer...

Priser LEGO 10246 Detektivens kontor

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO 10246 Detektivens kontor

Upptäck en värld av mysterier och äventyr med LEGO Creator Detektivens kontor! Gå genom den öppna porten till frisörsalongen där kunderna blir bortskämda framför den stora väggspegeln. I huset bredvid kan man tävla i biljard och dart under den roterande takfläkten. Gå upp till första våningen där detektivens kontor ligger med ett skrivbord som är belamrat med ledtrådar, ett kassaskåp som innehåller värdefulla bevis och ett låst väggskåp. Gå sedan in i det intilliggande badrummet med toalett innan du går uppför trappan till det välutrustade köket med en dörr ut till takterrassen, som även har ett stort vattentorn. Det senaste tillskottet i produktserien LEGO Modular Building är fullt av fantastiska detaljer och överraskningar. Taket är enkelt att lyfta av för att se den vackra inredningen, och byggnadens utsida har en vacker takkant och en fint utformad fasad. Kan du lösa smuggelmysteriet? Innehåller sex minifigurer med olika tillbehör: Detektiven Ace Brickman, frisören Al, dartspelare, biljardspelare, poliskvinna och en mystisk kvinna i rött.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Detektivens kontor
SKU
10246
EAN
5702015348386
Delar
2262
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
16+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 699 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.