LEGO 10243 Parisisk restaurang

Svårt att hitta
lego 10243 parisisk restaurang
  • 2469 Delar
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10243 SKU

Det är full fart på den parisiska restaurangen. En vespa kör förbi och kyparen skyndar mellan borden, medan en nervös ung tar fram ringen för att fria! Och i köket är det lika hektiskt när kocken har bråttom att laga all mat. Den här vackert detaljerade byggnaden är en perfekt scen för massor av berättelser …

Läs mer...

Priser LEGO 10243 Parisisk restaurang

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO 10243 Parisisk restaurang

Det är full fart på den parisiska restaurangen. En vespa kör förbi och kyparen skyndar mellan borden, medan en nervös ung tar fram ringen för att fria! Och i köket är det lika hektiskt när kocken har bråttom att laga all mat. Den här vackert detaljerade byggnaden är en perfekt scen för massor av berättelser och ett fantastiskt tillskott till serien Modular Buildings. Den parisiska restaurangen har ett välutrustat kök med blåvitt kakel och porslin och en mysig lägenhet med nedfällbar säng, kokvråoch öppen spis. På översta våningen ligger konstnärens ateljé med gjutjärnskamin, staffli, pensel och två målningar av den blivande mästaren. Trappan på utsidan av huset leder ner till takterrassen, där middagsgästerna kan äta utomhus bland hängande lyktor och blommor. Modellen har till och med en fasad med croissanter, musslor och fjäderdetaljer för att skapa rätt Paris-känsla. Innehåller fem minifigurer: kock, kypare, flicka och romantiskt par.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Parisisk restaurang
SKU
10243
EAN
5702015122672
Delar
2469
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
16+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 699 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.