LEGO 10242 MINI Cooper

Svårt att hitta
lego 10242 mini cooper
  • 1077 Delar
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10242 SKU

Ta en tur i en klassisk MINI Cooper! Den här vackra LEGO modellen av MINI Cooper Mk VII har mängder av autentiska detaljer – från den välkända färgskalan i grönt och vitt med vita sidospeglar och fartränder till sportiga dimstrålkastare, detaljerad motor och separat utrymme för reservdäck samt dörrar, motorhuv och bagageutrymme som kan öppnas. …

Läs mer...

Priser LEGO 10242 MINI Cooper

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO 10242 MINI Cooper

Ta en tur i en klassisk MINI Cooper! Den här vackra LEGO modellen av MINI Cooper Mk VII har mängder av autentiska detaljer – från den välkända färgskalan i grönt och vitt med vita sidospeglar och fartränder till sportiga dimstrålkastare, detaljerad motor och separat utrymme för reservdäck samt dörrar, motorhuv och bagageutrymme som kan öppnas. Det går till och med att ta av taket för att komma åt den ljusbruna interiören med mönstrade säten, instrumentbräda i faner, vridbar ratt och rörlig växelspak och handbroms. Och naturligtvis är ingen MINI Cooper komplett utan picknickkorg och filt – perfekt för en härlig utflykt på landet!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO MINI Cooper
SKU
10242
EAN
5702015122467
Delar
1077
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
16+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
999 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.