LEGO 10220 Volkswagen T1 Camper Van

Svårt att hitta

Ett helt nytt stt att ka p utflykt med klassiska Volkswagen T1 Camper Van frn 1962

lego 10220 volkswagen t1 camper van
  • 1334 Delar
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10220 SKU

Den realistiska husbilen är en modell av den klassiska Volkswagen Camper Van från 1962. Den har alla de klassiska funktionerna! Utvändigt har modellen den typiska logotypen med tre V:n i färg på fronten, rundat tak och rundade fönsterramar, öppningsbar safarivindruta i två delar, öppningsbara dörrar, klassiskt pop-up-tak med tyggardin, takräcke, luftintag baktill och mycket mer! …

Läs mer...

Priser LEGO 10220 Volkswagen T1 Camper Van

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator Expert

Beskrivning LEGO 10220 Volkswagen T1 Camper Van

Den realistiska husbilen är en modell av den klassiska Volkswagen Camper Van från 1962. Den har alla de klassiska funktionerna! Utvändigt har modellen den typiska logotypen med tre V:n i färg på fronten, rundat tak och rundade fönsterramar, öppningsbar safarivindruta i två delar, öppningsbara dörrar, klassiskt pop-up-tak med tyggardin, takräcke, luftintag baktill och mycket mer! Detaljerna är lika imponerande invändigt – från den realistiska VW 4-cylindriga boxermotorn, sittbänken fram, växelspaken, den vinklade instrumentbrädan och den klassiska sfäriska hastighetsmätaren till LEGO funktioner som fällbar sittbänk bak, fällbart bord, garderob med spegel och till och med en tavla! Från 16 år. 1 322 delar.

  • Med extra utvändig utrustning som 11 fönster, realistiska skotskrutiga tyggardiner och sidospegel

  • Bakdörren kan öppnas för att visa den detaljerade motorn
  • Interiören omfattar även en sittbänk bak som kan göras om till en säng, en t-shirt med texten ”Make LEGO Models, Not War” och en bakre hylla med en växt
  • Modellen är 30 cm lång och 16 cm hög

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Volkswagen T1 Camper Van
SKU
10220
EAN
5702015018333
UPC
673419145367
Delar
1334
Tema
LEGO Creator Expert
Ålder
16+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 229 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.