LEGO Imperiesvärd 854261

LEGO NINJAGO leksakssvrd lter ninjafans njuta av rollekar

imperium sword 854261
  • LEGO NINJAGO Tema
  • 854261 SKU

Barn kan återskapa sina favoritscener från tv-serien NINJAGO Dragons Rising med detta imponerande LEGO NINJAGO Imperiesvärd (854261). Leksakssvärdet är tillverkat av återvunna plastflaskor och har en stor gyllene klinga i huggarstil med blixtgrafik och handtag med ögla. Svärdet kommer att inspirera barn att kliva in i den actionfyllda NINJAGO världen för fantastiska äventyr med sina …

Läs mer...

Priser LEGO Imperiesvärd 854261

LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Imperiesvärd 854261

Barn kan återskapa sina favoritscener från tv-serien NINJAGO Dragons Rising med detta imponerande LEGO NINJAGO Imperiesvärd (854261). Leksakssvärdet är tillverkat av återvunna plastflaskor och har en stor gyllene klinga i huggarstil med blixtgrafik och handtag med ögla. Svärdet kommer att inspirera barn att kliva in i den actionfyllda NINJAGO världen för fantastiska äventyr med sina ninjahjältar.

  • NINJAGO leksakssvärd – Barn från 6 år kan återskapa sina favoritscener från tv-serien NINJAGO Dragons Rising med detta imponerande Imperiesvärd (854261)

  • Present till ninjafans – Detta leksakssvärd kan ges som en födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn som älskar att låtsas vara Kai, Nya, Lloyd eller någon annan av ninjorna
  • Dimensioner – Imperiesvärdet är 51 cm långt

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Imperiesvärd
SKU
854261
UPC
673419382670
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
130 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.