LEGO Gyllene svärd 854259

LEGO NINJAGO leksakssvrd fr ventyrliga rollekar

golden sword 854259
  • LEGO NINJAGO Tema
  • 854259 SKU

Barn kommer att älska att iscensätta spännande äventyr när de låtsas vara sina ninjahjältar med detta LEGO NINJAGO leksakssvärd (854259). Leksakssvärdet, som är tillverkar av återfunna plastflaskor, har ett robust handtag med mönster som ser ut som snidat trä och en stor klinga med iögonfallande grafik. Svärdet kommer garanterat att inspirera små ninjor att fly …

Läs mer...

Priser LEGO Gyllene svärd 854259

LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Gyllene svärd 854259

Barn kommer att älska att iscensätta spännande äventyr när de låtsas vara sina ninjahjältar med detta LEGO NINJAGO leksakssvärd (854259). Leksakssvärdet, som är tillverkar av återfunna plastflaskor, har ett robust handtag med mönster som ser ut som snidat trä och en stor klinga med iögonfallande grafik. Svärdet kommer garanterat att inspirera små ninjor att fly in i NINJAGO världen, där de kan ge sig hän i timmar åt fantasyaction och roliga rollekar.

  • NINJAGO leksakssvärd – Barn från 6 år kan låtsas vara sina ninjahjältar och iscensätta fantasiäventyr med detta Gyllene svärd (854259)
  • Rolig present till ninjafans – Detta leksakssvärd kan ges som en födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn som älskar att använda sin fantasi
  • Dimensioner – Det gyllene svärdet är 52 cm långt och tillverkat helt av återvunna plastflaskor

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Gyllene svärd
SKU
854259
UPC
673419380966
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
130 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.