LEGO Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection 5007627

Upptck hur en LEGO Technic modell designas och byggs

ferrari daytona sp3 the sense of perfection 5007627
  • LEGO Technic Tema
  • 5007627 SKU

Lär dig mer om den kreativa processen bakom en LEGO Technic modell med boken LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection. Få insikter om skapandet av setet Ferrari Daytona SP3 (42143) och samarbetet mellan LEGO designerna och teamet på Ferrari. Denna bok med 240 sidor har samma vackra grafik som originalutgåvan men är inbunden med glansigt …

Läs mer...

Priser LEGO Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection 5007627

LEGO.com LEGO.com 749 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection 5007627

Lär dig mer om den kreativa processen bakom en LEGO Technic modell med boken LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection. Få insikter om skapandet av setet Ferrari Daytona SP3 (42143) och samarbetet mellan LEGO designerna och teamet på Ferrari. Denna bok med 240 sidor har samma vackra grafik som originalutgåvan men är inbunden med glansigt omslag. Observera att denna version till skillnad från originalet inte är i begränsad upplaga och inte levereras med fodral.

  • Upptäck hemligheterna bakom LEGO Technic set – Följ med på en resa in i byggandets och teknikens värld med boken LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection
  • En inbunden version av originalet – Observera att denna bok till skillnad från originalet är inbunden med glansigt omslag. Den är inte i begränsad upplaga och levereras inte med fodral.
  • Dimensioner – Boken är 28 cm lång och 26 cm bred

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection
SKU
5007627
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
749 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.