LEGO Korsade katanor med hölster 854258

LEGO NINJAGO leksakssvrd och hlster fr roliga rollekar

crossing katanas with sheath 854258
  • LEGO NINJAGO Tema
  • 854258 SKU

Ninjafans kan njuta av otaliga timmar av lek där de låtsas vara sina hjältar med setet LEGO NINJAGO Korsade katanor med hölster (854258). Båda svärden är tillverkade av återvunna plastflaskor och har ett snyggt handtag med en stor silverklinga. De 2 svärden kan bäras tillsammans i ett svart hölster med remmar som barn kan bära på …

Läs mer...

Priser LEGO Korsade katanor med hölster 854258

LEGO.com LEGO.com -2% 400 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Korsade katanor med hölster 854258

Ninjafans kan njuta av otaliga timmar av lek där de låtsas vara sina hjältar med setet LEGO NINJAGO Korsade katanor med hölster (854258). Båda svärden är tillverkade av återvunna plastflaskor och har ett snyggt handtag med en stor silverklinga. De 2 svärden kan bäras tillsammans i ett svart hölster med remmar som barn kan bära på ryggen, precis som Kai, Cole, Nya och de andra ninjorna.

  • NINJAGO leksak med dubbla svärd – Barn från 6 år kan kasta sig in i låtsasninjastrider med setet Korsade katanor med hölster (854258)
  • Actionfylld present för ninjafans – Dessa 2 korsande katanor med hölster kan ges i födelsedagspresent, julklapp eller som en överraskning till barn som älskar att låtsas vara sina ninjahjältar
  • Dimensioner – Varje katanasvärd är 46 cm långt

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Korsade katanor med hölster
SKU
854258
UPC
673419380959
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
410 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.