LEGO Chewbacca plyschfigur 5006624

Gosig leksak i form av Chewbacca fr lek och uppvisning

chewbacca plush 5006624
  • LEGO Star Wars Tema
  • 5006624 SKU

Du kan skylla alla omisskännliga Wookiee-vrål från barnen i baksätet på LEGO Star Wars Chewbacca plyschfigur om han följer med på nästa resa till en galax långt, långt borta! Denna storskaliga version av LEGO minifiguren Chewbacca är mjuk och gosig, rolig att leka med och perfekt som resesällskap. Hållbar konstruktion med platta fötter som gör …

Läs mer...

Priser LEGO Chewbacca plyschfigur 5006624

LEGO.com LEGO.com 399 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Chewbacca plyschfigur 5006624

Du kan skylla alla omisskännliga Wookiee-vrål från barnen i baksätet på LEGO Star Wars Chewbacca plyschfigur om han följer med på nästa resa till en galax långt, långt borta! Denna storskaliga version av LEGO minifiguren Chewbacca är mjuk och gosig, rolig att leka med och perfekt som resesällskap. Hållbar konstruktion med platta fötter som gör att han kan stå upprätt på plana ytor, och han kan också visas upp och torna upp sig över barnrummet.

  • Storskalig LEGO stoppad leksak i minifigurstil med den ikoniska Star Wars karaktären Chewbacca att gosa och leka med och visa upp.
  • 100 % mjukt polyestertyg med broderade dekorativa detaljer.
  • Hållbar konstruktion och platta fötter som kan stå på plana ytor. Modellen är 35 cm hög och är en rolig present till barn och Star Wars fans i alla åldrar.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Chewbacca plyschfigur
SKU
5006624
EAN
11964504916
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
399 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.