LEGO Build and Stick 5007371

Bygg. Klistra. Lek. Brja om

build and stick 5007371
  • LEGO Creator 3-in-1 Tema
  • 5007371 SKU

Bilar, klistermärken, aktiviteter – den här pysselboken har allt! Barn kan ha roligt när de använder LEGO klossarna för att bygga 3 coola bilar. Sedan är det dags att vara kreativ och specialdesigna bilarna med de återanvändbara klistermärkena. Det finns över 10 olika sätt att bygga om bilarna på, så barn kan skapa nya utseenden om och …

Läs mer...

Priser LEGO Build and Stick 5007371

LEGO.com LEGO.com 199 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator 3-in-1

Beskrivning LEGO Build and Stick 5007371

Bilar, klistermärken, aktiviteter – den här pysselboken har allt! Barn kan ha roligt när de använder LEGO klossarna för att bygga 3 coola bilar. Sedan är det dags att vara kreativ och specialdesigna bilarna med de återanvändbara klistermärkena. Det finns över 10 olika sätt att bygga om bilarna på, så barn kan skapa nya utseenden om och om igen. Förutom klossarna finns det en pysselbok med 48 sidor fulla av utmaningar med biltema, färgläggningssidor och roliga klistermärkespyssel.

  • Bygg och klistra – ett LEGO äventyr – Barn kan ha massor av skoj när de bygger olika bilar med de 50 LEGO klossarna, innan de specialdesignar dem med återanvändbara klistermärken och gör olika aktiviteter i boken
  • En gåva till bilfantaster – Kan ges som present till barn som älskar bilar, byggande och kreativa aktiviteter
  • Dimensioner – Boken är 26 cm lång och 21 cm bred

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Build and Stick
SKU
5007371
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
199 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.