LEGO Vitt klossbokställ 5006615

Mngsidig frvaring fr LEGO fans

brick bookrack white 5006615
  • LEGO Övrigt Tema
  • 5006615 SKU

Håll unga LEGO byggares rum snygga med denna coola och färgglada klosshylla, formad som en stor, vit LEGO kloss med 6 knoppar. Det är det perfekta sättet för barn att hålla sina böcker, leksaker, souvenirer och LEGO modeller säkra, rena och utom räckhåll för yngre syskon. Montera hyllan på en vägg, ställ den på ett …

Läs mer...

Priser LEGO Vitt klossbokställ 5006615

Lego.com LEGO.com 249 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Övrigt

Beskrivning LEGO Vitt klossbokställ 5006615

Håll unga LEGO byggares rum snygga med denna coola och färgglada klosshylla, formad som en stor, vit LEGO kloss med 6 knoppar. Det är det perfekta sättet för barn att hålla sina böcker, leksaker, souvenirer och LEGO modeller säkra, rena och utom räckhåll för yngre syskon. Montera hyllan på en vägg, ställ den på ett skrivbord eller kombinera den med andra LEGO hyllor och lådor för mer förvaring i färgglad LEGO klosstil.

  • En förvaringslösning för LEGO fans från 3 år. Hyllan ser ut som en stor, vit, lång LEGO kloss med 6 knoppar.
  • Bokstället kan säkert fästas på väggar, placeras på skrivbord och kombineras med andra LEGO hyllor och lådor för att skapa mer färgglad LEGO klossförvaring.
  • Bokstället är 11 cm högt, 47 cm brett och 7,5 cm djupt.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vitt klossbokställ
SKU
5006615
Tema
LEGO Övrigt
LEGO pris
249 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.