LEGO Blått klossbokställ 5006613

Ikonisk frvaring fr LEGO fans

brick bookrack blue 5006613
  • LEGO Övrigt Tema
  • 5006613 SKU

Denna coola och färgglada förvaringshylla är designad för att likna en stor, blå, lång LEGO kloss med 6 knoppar. Den är den perfekta storleken för LEGO fans som vill förvara sina böcker, leksaker, souvenirer, LEGO modeller och mer. Montera den på väggen, ställ den på ett skrivbord eller kombinera med andra LEGO hyllor och lådor …

Läs mer...

Priser LEGO Blått klossbokställ 5006613

Lego.com LEGO.com 249 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Övrigt

Beskrivning LEGO Blått klossbokställ 5006613

Denna coola och färgglada förvaringshylla är designad för att likna en stor, blå, lång LEGO kloss med 6 knoppar. Den är den perfekta storleken för LEGO fans som vill förvara sina böcker, leksaker, souvenirer, LEGO modeller och mer. Montera den på väggen, ställ den på ett skrivbord eller kombinera med andra LEGO hyllor och lådor för ännu mer rolig, färgglad och praktisk förvaring.

  • Utformad för att likna en stor, blå, lång LEGO kloss med 6 knoppar – perfekt förvaringslösning för LEGO fans från 3 år.
  • Den långa, klossformade hyllan kan säkert fästas på en vägg, placeras på ett skrivbord eller kombineras med andra hyllor och lådor i LEGO sortimentet för att skapa ännu mer rolig, färgglad förvaring.
  • Bokstället är 11 cm högt, 47 cm brett och 7,5 cm djupt.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Blått klossbokställ
SKU
5006613
Tema
LEGO Övrigt
LEGO pris
249 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.