LEGO Blockryggsäck – Citrus 5007544

Ryggsck med afrikanska djur fr sm ventyrare

block backpack citrus 5007544
  • LEGO DUPLO Tema
  • 5007544 SKU

En perfekt ryggsäck för små djurvänners vilda äventyr! Den vattentåliga ryggsäcken har blockbilder med afrikanska djurs huvuden och kroppar i fräscha citrusfärger och är tillverkad av ett miljövänligt polyestertyg som garanterar extra hållbarhet. En säker dubbeldragkedja ger tillgång till ett rymligt huvudfack som är tillräckligt stort för att rymma en bok, en tröja och större …

Läs mer...

Priser LEGO Blockryggsäck – Citrus 5007544

LEGO.com LEGO.com 649 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Blockryggsäck – Citrus 5007544

En perfekt ryggsäck för små djurvänners vilda äventyr! Den vattentåliga ryggsäcken har blockbilder med afrikanska djurs huvuden och kroppar i fräscha citrusfärger och är tillverkad av ett miljövänligt polyestertyg som garanterar extra hållbarhet. En säker dubbeldragkedja ger tillgång till ett rymligt huvudfack som är tillräckligt stort för att rymma en bok, en tröja och större föremål. En ficka med dragkedja framtill är perfekt för snacks och mindre föremål.

  • Ryggsäck med djur för små barn – Färgglad ryggsäck med djurdesign, justerbara axelremmar, en säker dubbeldragkedja, framficka med dragkedja och reflexband
  • Praktisk och rolig – Tillverkad av slitstark, vattentålig, återvunnen PET gjord av återvunna plastflaskor
  • Rymlig förvaring – Ryggsäcken är 30 cm hög, 27 cm bred och 12 cm djup

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Blockryggsäck – Citrus
SKU
5007544
UPC
757894513207
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
454 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.