LEGO Pennpolare – Batman 5008096

Skriv, rita och mycket mer med setet Pennpolare Batman

batman pen pal 5008096
  • LEGO Batman Tema
  • 5008096 SKU

Detta superhjältepennset innehåller en LEGO gelpenna och en LEGO minifigur av Batman. Pennan har en fyrkantig design utformad för att inte rulla, ett bekvämt grepp, 0,7 mm mediumspets och svart gelbläck som gör det enkelt att skriva. Dessutom finns det 2 integrerade 1x4 LEGO plattor på pennskaftet, som inspirerar till kreativt skoj med den medföljande minifiguren och …

Läs mer...

Priser LEGO Pennpolare – Batman 5008096

Lego.com LEGO.com 75 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Batman

Beskrivning LEGO Pennpolare – Batman 5008096

Detta superhjältepennset innehåller en LEGO gelpenna och en LEGO minifigur av Batman. Pennan har en fyrkantig design utformad för att inte rulla, ett bekvämt grepp, 0,7 mm mediumspets och svart gelbläck som gör det enkelt att skriva. Dessutom finns det 2 integrerade 1x4 LEGO plattor på pennskaftet, som inspirerar till kreativt skoj med den medföljande minifiguren och barns egna LEGO klossar.

  • Gelpenna för unga superhjältar – Pennan har en fyrkantig design utformad för att inte rulla, ett bekvämt grepp, 0,7 mm mediumspets och svart gelbläck som gör det enkelt att skriva
  • Fästbar LEGO minifigur – En Batman minifigur ingår, som kan fästas på pennans 2 integrerade 1x4 LEGO plattor
  • En praktisk present till barn – Inspirera barn till att skriva och rita med denna roliga gelpenna, som är 15 cm lång

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Pennpolare – Batman
SKU
5008096
Tema
LEGO Batman
LEGO pris
75 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.