LEGO Ryggsäck – Apa 5006495

Ryggsck med apa fr sm barn

backpack monkey 5006495
  • LEGO DUPLO Tema
  • 5006495 SKU

En perfekt ryggsäck för små djurvänners äventyr! Den vattentäta ryggsäcken har en stor plyschapa baktill och är tillverkad av ett miljövänligt polyestermaterial som garanterar extra hållbarhet. En säker dubbeldragkedja ger tillgång till ett rymligt huvudfack som är tillräckligt stort för att rymma en bok, tröja och större föremål. En ficka med dragkedja framtill är perfekt …

Läs mer...

Priser LEGO Ryggsäck – Apa 5006495

LEGO.com LEGO.com 599 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Ryggsäck – Apa 5006495

En perfekt ryggsäck för små djurvänners äventyr! Den vattentäta ryggsäcken har en stor plyschapa baktill och är tillverkad av ett miljövänligt polyestermaterial som garanterar extra hållbarhet. En säker dubbeldragkedja ger tillgång till ett rymligt huvudfack som är tillräckligt stort för att rymma en bok, tröja och större föremål. En ficka med dragkedja framtill är perfekt för snacks och mindre föremål.

  • Ryggsäck med apa för små barn – Färgglad ryggsäck med djurdesign, justerbara axelremmar, säker dubbeldragkedja, framficka med dragkedja och reflexband.
  • Praktisk och rolig – Utformad i slitstark, vattentät, återvunnen PET, som tillverkas av återvunna plastflaskor.
  • Rymlig förvaring – Ryggsäcken är 30 cm hög, 27 cm bred och 12 cm djup.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ryggsäck – Apa
SKU
5006495
UPC
757894513221
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
599 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.