LEGO Isabelas magiska dörr 43201

Ls upp drren till barns fantasi

lego 43201 isabelas magiska dorr
  • 114 Delar
  • LEGO Disney Tema
  • 43201 SKU

I setet LEGO ǀ Disney Antonios magiska dörr (43201) väntar magiska äventyr, med en öppningsbar ”dörr” med lås och en mittbyggnad, ett ark med klistermärken så barn kan sätta sin egen prägel på setet, plus tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen. Den guidade byggprocessen …

Läs mer...

Priser LEGO Isabelas magiska dörr 43201

Lego.com LEGO.com 174 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Isabelas magiska dörr 43201

I setet LEGO ǀ Disney Antonios magiska dörr (43201) väntar magiska äventyr, med en öppningsbar ”dörr” med lås och en mittbyggnad, ett ark med klistermärken så barn kan sätta sin egen prägel på setet, plus tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen. Den guidade byggprocessen gör att även yngre byggare kan känna sig som mästerbyggare ... grymt!

Lek överallt
Fans av Disney Encanto får massor av kreativa lekmöjligheter med detta bärbara byggset. Setet kan lekas med separat eller kombineras med andra LEGO ǀ Disney set (säljs separat) och har massor av funktioner och fantasifulla tillbehör för att inspirera till oändliga lekar.

Unika karaktärer
Detta magiska LEGO ǀ Disney set hjälper barn att snabbt börja leka med 3 mikrodockor – Disneys Isabela, Luisa och Mirabel – plus en fågel och LEGO fjärilsfigurer. Detta högkvalitativa set är en perfekt present till barn som vill skapa trender i lekparken.

  • Ge barn filmbaserade lekmöjligheter och med det unika setet LEGO ǀ Disney Isabelas magiska dörr (43201). Lås upp och öppna dörren och låt det roliga börja!
  • Vad gömmer sig bakom den låsta dörren? Denna byggleksak med 114 delar har en öppningsbar ”dörr” med ett fungerande lås, nyckel med nyckelkedja och en mittbyggnad, ark med klistermärken och massor av inspiration för fantasifulla lekar.
  • Med Disneykaraktärerna Isabela, Luisa och Mirabel, plus en fågel och LEGO fjärilsfigurer. Setet kan användas som det är för fantasifulla äventyr eller kombineras med andra set (sälj separat).
  • Alla fans av Disneys Encanto från 5 år kommer att älska denna unika present. ”Dörren” kan öppnas till en mikrovärld med fungerande lås och skivspelare, plus funktioner och tillbehör för att inspirera till roliga lekar.
  • Bärbara äventyr. Med ”dörren” öppen är modellen 7 cm hög, 22 cm bred och 12 cm djup, och setet kan lätt tas med till lekstunder. Även perfekt som uppvisningsmodell.
  • Vill du ge barn en ännu häftigare byggupplevelse? Nu kan du det med digitala Instructions PLUS! Med intuitivt spökläge och verktyg för att zooma och rotera är det LEGO byggande för den digitala tidsåldern!
  • Denna byggbara leksak från Disneys Encanto med detaljerade mikrodockor, varelser och välkända platser uppmuntrar till roliga lekar som främjar viktiga färdigheter som kreativt tänkande och visualiserande.
  • LEGO delar uppfyller höga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
  • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Isabelas magiska dörr
SKU
43201
EAN
5702017097442
Delar
114
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
174 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.