LEGO Nyckelring med Duke DeTain 854005

Stll LEGO City tv-hjlten Duke DeTain p vakt!

lego 854005 nyckelring med duke detain scaled
  • LEGO City Tema
  • 854005 SKU

Barn och alla som gillar tv-serien LEGO City Adventures kommer att älska denna LEGO City Nyckelring med Duke DeTain (854005), med minifiguren Duke DeTain som sitter fast på en hållbar metallring och kedja. Ett roligt sätt att hålla nycklarna säkra och nära till hands, eller för att lägga till lite LEGO City Adventures stil till …

Läs mer...

Priser LEGO Nyckelring med Duke DeTain 854005

Lego.com LEGO.com 59 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Nyckelring med Duke DeTain 854005

Barn och alla som gillar tv-serien LEGO City Adventures kommer att älska denna LEGO City Nyckelring med Duke DeTain (854005), med minifiguren Duke DeTain som sitter fast på en hållbar metallring och kedja. Ett roligt sätt att hålla nycklarna säkra och nära till hands, eller för att lägga till lite LEGO City Adventures stil till väskor, lunchlådor och annat.

  • Med minifiguren Duke DeTain som sitter fast på en hållbar metallring och kedja.
  • En fantastisk julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till barn från 6 år och alla som gillar tv-serien LEGO City Adventures. Denna LEGO City Nyckelring med Duke DeTain kan fästas på nycklar, ryggsäckar, lunchlådor och mycket mer.
  • Håll koll på dina tillhörigheter med denna LEGO City Nyckelring med Duke DeTain. Nyckelringen är 15 cm lång.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring med Duke DeTain
SKU
854005
UPC
673419323840
Tema
LEGO City
LEGO pris
59 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.