LEGO Kalle Anka 40377

Ge din LEGO BrickHeadz samling lite Disneymagi

lego 40377 kalle anka scaled
  • 90 Delar
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40377 SKU

Alla som gillar LEGO BrickHeadz och klassiska Disneykaraktärer kommer att älska denna modell av Kalle Anka (40377). Kolla in Kalles söta sjömanskostym, hatt och fluga – och hans orangefärgade näbb, ben och fötter. Den bedårande ankan står på en robust basplatta som gör honom lätt att visa upp, antingen själv eller bredvid andra klassiska BrickHeadz …

Läs mer...

Priser LEGO Kalle Anka 40377

LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO BrickHeadz

Beskrivning LEGO Kalle Anka 40377

Alla som gillar LEGO BrickHeadz och klassiska Disneykaraktärer kommer att älska denna modell av Kalle Anka (40377). Kolla in Kalles söta sjömanskostym, hatt och fluga – och hans orangefärgade näbb, ben och fötter. Den bedårande ankan står på en robust basplatta som gör honom lätt att visa upp, antingen själv eller bredvid andra klassiska BrickHeadz modeller. LEGO BrickHeadz samlare kan också kombinera delar från olika modeller för att skapa galna hybridkaraktärer.

  • Detta samlarset låter barn bygga en rolig LEGO BrickHeadz modell av Kalle Anka med alla ikoniska detaljer.
  • En fantastisk present till alla som gillar LEGO och Disney – detta set ger en ålderslämplig bygg- och lekupplevelse för barn från 10 år.
  • Denna byggbara leksak med Kalle Anka består av 90 delar, är 8 cm hög och kommer att inspirera barn till kreativt skapande i stor skala när de bygger, leker och visar upp modellen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kalle Anka
SKU
40377
UPC
673419321501
Delar
90
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.