71380 Official LEGO 71380 Shop SE

Inspirerande LEGO Super Mario verktygslåda för banor

71380 official lego 71380 shop se
 • 366 Delar
 • LEGO UNKNOWN Tema
 • 71380 SKU

Innehåller LEGO® leksaksfigurer av 4 ikoniska Super Mario™ fiendekaraktärer – Larry och en Goomba, Bob-omb och Koopa Paratroopa – att lägga till spelupplevelsen.Innehåller en anpassningsmaskin, anpassningsbara tidsblock och 2 anpassningsbara föremålsblock så att spelare kan välja sina egna belöningar, plus specialröret Dash 30 för extra roliga, interaktiva lekalternativ.Detta modellset innehåller en glidande plattform och massor …

Läs mer...

Priser 71380 Official LEGO 71380 Shop SE

Lego.com LEGO.com 749 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 918 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO UNKNOWN

Beskrivning 71380 Official LEGO 71380 Shop SE

 • Innehåller LEGO leksaksfigurer av 4 ikoniska Super Mario fiendekaraktärer – Larry och en Goomba, Bob-omb och Koopa Paratroopa – att lägga till spelupplevelsen.
 • Innehåller en anpassningsmaskin, anpassningsbara tidsblock och 2 anpassningsbara föremålsblock så att spelare kan välja sina egna belöningar, plus specialröret Dash 30 för extra roliga, interaktiva lekalternativ.
 • Detta modellset innehåller en glidande plattform och massor av LEGO delar för att bygga nya utmaningar och aktiveraolika reaktioner hos LEGO Mario (figuren ingår inte).
 • Detta LEGO byggset med 366 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till kreativa barn från 6 år som kan använda det med Äventyr med Mario – Startbana (71360) som krävs för interaktivt spel.
 • Gratisappen LEGO Super Mario innehåller bygginstruktioner, inspiration till kreativa sätt att bygga och spela och mycket mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario samlarseten ger liv åt en familjefavorit i den verkliga världen, med obegränsade möjligheter att utöka, bygga om och anpassa unika banor för grupp- eller solospel.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de passar ihop lika lätt varje gång.
 • LEGO delar tappas, krossas, vrids, värms och analyseras noggrant för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
71380 Official LEGO Shop SE
SKU
71380
EAN
5702016912456
Delar
366
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.