LEGO Candy Mermaid BeatBox 43102

Frvandla skrmtid till kreativ tid

lego 43102 candy mermaid
  • 71 Delar
  • LEGO VIDIYO Tema
  • 43102 SKU

Öppna en värld av musikvideoskapande för barn som älskar att dansa och uppträda. Denna LEGO VIDIYO Candy Mermaid BeatBox (43102) gör varje lekstund spännande. Ladda ner gratisappen för att skanna popminifiguren och avslöja sjöjungfruns coola scenpersonlighet. Skanna sedan BeatBits för att låsa upp specialeffekter, utmaningar och mer när barn producerar sin egen unika musikvideo som …

Läs mer...

Priser LEGO Candy Mermaid BeatBox 43102

Fyndiq.se Fyndiq.se -8% 239 kr Se
Lego.com LEGO.com 259 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO VIDIYO

Beskrivning LEGO Candy Mermaid BeatBox 43102

Öppna en värld av musikvideoskapande för barn som älskar att dansa och uppträda. Denna LEGO VIDIYO Candy Mermaid BeatBox (43102) gör varje lekstund spännande. Ladda ner gratisappen för att skanna popminifiguren och avslöja sjöjungfruns coola scenpersonlighet. Skanna sedan BeatBits för att låsa upp specialeffekter, utmaningar och mer när barn producerar sin egen unika musikvideo som de kan dela med andra skapare i det barnsäkra flödet.

Portabel för skoj på språng
Barn kommer att älska att styla sin BeatBox med LEGO delarna. De kan välja glass, sjöjungfrufena eller gitarr som design – eller hitta på något eget. Denna BeatBox kan fällas ihop för att förvara BeatBits och minifiguren – perfekt för lek på språng.

Skapa musikupplevelser
LEGO VIDIYO seten erbjuder en säker social lekupplevelse som hjälper barn att bli regissörer, producenter och stjärnor i sina egna musikvideor. Se deras kreativitet växa när de producerar videor fullspäckade med musikaliska blandningar, roliga karaktärer, låtar, danssteg och fantastiska effekter.

  • Inspirera barn att regissera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO Candy Mermaid BeatBox (43102). Innehåller en sjöjungfruminifigur med gitarr, 14 slumpmässiga BeatBits och 2 speciella BeatBits. Ladda ner gratisappen LEGO VIDIYO för att skanna minifiguren och BeatBits med specialeffekter. Barn kommer att älska att se sin karaktär komma till liv i musikvideon. Skanna BeatBits i appen för att låsa upp specialeffekter som musikaleffekten med blåsinstrument. En rolig musikupplevelse för pojkar och flickor från 7 år som förtjänar en överraskning. Detta lekset är också perfekt som present till alla barn som älskar musikleksaker, dans och uppträdanden. Denna BeatBox är 8 cm hög, 7 cm lång och 10 cm bred. Denna BeatBox kan fällas ihop så att barn kan ta med sin musikvärld på turné, vart som helst. Inuti denna BeatBox finns plats för den klossbyggda scenen, 16 BeatBits och sjöjungfruns gitarr. LEGO VIDIYO appen är kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga sina föräldrar om lov innan de går online. LEGO VIDIYO seten erbjuder en ny social lekupplevelse som hjälper pojkar och flickor att bli regissörer, producenter och musikstjärnor när de regisserar och delar sina egna musikvideor. LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958. LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Candy Mermaid BeatBox
SKU
43102
EAN
5702016911770
Delar
71
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
259 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.