LEGO Vit drakhästjet 80020

Supercoolt LEGO jetplan fr actionspckade lekar

lego 80020 vit drakhastjet
 • 565 Delar
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80020 SKU

Ge din lilla hjälte en rolig, givande byggupplevelse och timmar av kreativa lekar med detta spännande LEGO Monkie Kid jetplanslekset (80020). En högkvalitativ present för barn, med Meis vita drakhästjet med 2 kanoner med fjädermekanism och 2 knoppkanoner, byggbar, fungerande varuautomat, rörlig robotspindel, spindelfälla och knoppskjutande svävarbräda. Barn kan låtsas vara Mei och katten Mo …

Läs mer...

Priser LEGO Vit drakhästjet 80020

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Vit drakhästjet 80020

Ge din lilla hjälte en rolig, givande byggupplevelse och timmar av kreativa lekar med detta spännande LEGO Monkie Kid jetplanslekset (80020). En högkvalitativ present för barn, med Meis vita drakhästjet med 2 kanoner med fjädermekanism och 2 knoppkanoner, byggbar, fungerande varuautomat, rörlig robotspindel, spindelfälla och knoppskjutande svävarbräda. Barn kan låtsas vara Mei och katten Mo när de strider för att rädda en stadsbo från Spider Queens Huntsman, med 3 minifigurer och en LEGO figur.

Digitala instruktioner
Det finns steg-för-steg-instruktioner i lådan, och barn kommer att älska att använda de intuitiva Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner för att visualisera modellerna medan de bygger.

Coola, byggbara leksaker
LEGO Monkie Kid byggseten är förankrade i kinesisk kultur. De återskapar legenden om Apkungen med innovativt berättande och hjälper barn att utveckla kreativitet, uthållighet och optimism genom byggande och lek.

 • Barn kommer att älska att låtsas vara hjälten Mei som flyger sin vita drakhästjet (80020) för att rädda staden från Spider Queens Huntsman och en ”giftig” robotspindel.
 • Detta LEGO jetplanslekset innehåller 3 minifigurer – Mei, Huntsman och Si – med vapen som Meis jadedraksvärd, plus kattfiguren Mo med en byggbar, knoppskjutande svävarbräda.
 • Jetplanet har 2 kanoner med fjädermekanism och 2 knoppkanoner. Det finns också en byggbar, fungerande varuautomat – ”skanna” mobiltelefonen för att köpa läskburken.
 • Detta högkvalitativa LEGO jetplanslekset med 565 delar är roligt att bygga och erbjuder timmar av kreativa lekar, vilket gör det perfekt som cool födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 7 år.
 • Den vita drakhästjeten är 8 cm hög, 34 cm lång och 19 cm bred. Med de andra modellerna och minifigurerna är det enkelt att ta med för lek på språng.
 • Med tydliga instruktioner och intuitiva Instructions PLUS, tillgängliga i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, som gör byggandet ännu roligare och låter barn visualisera modellerna medan de bygger.
 • De inspirerande LEGO Monkie Kid byggleksakerna återskapar den kinesiska legenden om Apkungen i moderna miljöer och hjälper barn att utveckla fantasi, mod och uthållighet.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder som säkerställer säkra och robusta modeller – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyllerde högsta säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vit drakhästjet
SKU
80020
UPC
673419338462
Delar
565
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.