LEGO Spider-Man i Sanctum Workshop 76185

Superhjlteaction i Doctor Stranges magiska hgkvarter

lego 76185 spider man i sanctum workshop
 • 355 Delar
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76185 SKU

Fans av Marvel Studios Spider-Man: No Way Home kan imponera på sina vänner med LEGO Marvel Spider-Man i Sanctum Workshop (76185). Setet har autentiska detaljer, grymma tillbehör och en monsterinsekt att bekämpa och inspirerar till oändliga fantasilekar och imponerande uppvisningsmodeller. Doctor Stranges actionfyllda högkvarter. Källaren hos Mästaren av den mystiska konsten är fylld av roliga föremål …

Läs mer...

Priser LEGO Spider-Man i Sanctum Workshop 76185

Lego.com LEGO.com 349 kr Se
Proshop.se Proshop.se 635 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 741 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Spider-Man

Beskrivning LEGO Spider-Man i Sanctum Workshop 76185

Fans av Marvel Studios Spider-Man: No Way Home kan imponera på sina vänner med LEGO Marvel Spider-Man i Sanctum Workshop (76185). Setet har autentiska detaljer, grymma tillbehör och en monsterinsekt att bekämpa och inspirerar till oändliga fantasilekar och imponerande uppvisningsmodeller.

Doctor Stranges actionfyllda högkvarter
Källaren hos Mästaren av den mystiska konsten är fylld av roliga föremål för att engagera fans av Marvels filmer och uppmuntra till obegränsade, kreativa rollekar. Källaren har coola verktyg, cyklar, spelkontroll, ljusstake, bergsprängare, en mystisk, glödande sten och massor av magiska överraskningar som barn kan upptäcka. Setet innehåller 4 populära minifigurer: Spider-Man, MJ, Wong – och Doctor Strange iklädd sin svävarmantel. Lekmöjligheterna utökas ännu mer med en byggbar jättelik monsterinsekt med gripklor. För mer byggskoj, ladda ner gratisappen LEGO Bygginstruktioner med digitala Instructions PLUS, som låter barn zooma, rotera och visualisera sina lekset medan de bygger.

 • Marvel-fans kan imponera på sina vänner med LEGO Marvel Spider-Man i Sanctum Workshop (76185), med superhjältemagikerns aktivitetsfyllda källare.
 • Innehåller 4 minifigurer: Spider-Man, MJ, Wong och Doctor Strange (med en tygmantel).
 • Med fantastiska tillbehör som inspirerar till fantasifulla rollekar, som coola verktyg, cyklar, spelkontroll, ljusstake, bergsprängare och en mystisk, glödande sten.
 • En byggbar gigantisk monsterinsekt med gripklor utökar lekmöjligheterna ännu mer.
 • En perfekt födelsedagspresent, julklapp eller vardagsgåva till Marvel-fans från 7 år som kommer att väcka beundran hos alla som ser den.
 • Doctor Stranges roliga magiska källare är 9 cm hög, 22 cm bred och 22 cm djup och kan enkelt kombineras med andra LEGO Marvel set.
 • För mer byggskoj, ladda ner gratisappen LEGO Bygginstruktioner med digitala Instructions PLUS, som låter barn zooma, rotera och visualisera sina lekset medan de bygger.
 • Alla LEGO Marvel lekset är coola att samla på och ger barn chansen att återuppleva sina favoritstunder från superhjältefilmerna och skapa egna fantasifulla berättelser.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Spider-Man i Sanctum Workshop
SKU
76185
EAN
5702016913026
Delar
355
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.