LEGO Marvel Deviants bakhåll! 76154

Superhjlterollek nr 3 Eternals kmpar mot en Deviant med 6 ben

lego 76154 marvel deviants bakhall
 • 197 Delar
 • LEGO Marvel Tema
 • 76154 SKU

Med LEGO Marvel Deviants bakhåll! (76154) kan barn återskapa action och spänning från Marvel Studios film Eternals och hitta på sina egna superhjäteäventyr. Fullpackat med action från 2021 års Marvel Studios film Eternals. När en Deviant med 6 ben och bitande mun anfaller 3 av Eternals – Thena, Gilgamesh och Makkari – måste barn hjälpa till …

Läs mer...

Priser LEGO Marvel Deviants bakhåll! 76154

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Proshop.se Proshop.se 249 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Marvel

Beskrivning LEGO Marvel Deviants bakhåll! 76154

Med LEGO Marvel Deviants bakhåll! (76154) kan barn återskapa action och spänning från Marvel Studios film Eternals och hitta på sina egna superhjäteäventyr.

Fullpackat med action från 2021 års Marvel Studios film Eternals
När en Deviant med 6 ben och bitande mun anfaller 3 av Eternals – Thena, Gilgamesh och Makkari – måste barn hjälpa till med alla sina superhjälteförmågor. Med 3 superhjälteminifigurer kan barn fantisera om hur de använder sina superkrafter: Thenas förmåga att kalla fram handvapen, Gilgamesh superstyrka och Makkaris fenomenala snabbhet. Och om du köper setet till någon som samlar på minifigurer är det här grymma LEGO leksetet det enda som innehåller minifiguren Gilgamesh!

Marvel Studios Eternals-lekset för lek som aldrig tar slut
LEGO Marvel The Eternals byggleksaker är unika lekset med coola karaktärer som inspirerar barns fantasifulla lek och tar dem till ett oändligt universum av roliga rollekar.

 • Det spännande leksetet LEGO Marvel Deviants bakhåll! (76154) sätter all action och alla äventyr från Marvel-filmen i händerna på unga superhjältar när de hjälper 3 av Eternals att ta sig an en ond Deviant.
 • Innehåller 3 LEGO Marvel Eternals superhjälteminifigurer – Thena, Makkari och den exklusiva Gilgamesh – en rörlig Deviant med 6 ben, mun som kan öppnas och stängas, dolk, knytnävsvapen och kanon.
 • Barn får ta till sina superhjälteförmågor när en Deviant med 6 ben anfaller 3 Eternals. Med det här grymma leksetet där goda möter onda tar den fantasifulla rolleken aldrig slut.
 • Letar du efter en perfekt superhjälteleksak som födelsedagspresent? Det här LEGO Marvel The Eternals leksetet, med minifigurer av filmkaraktärerna och en rörlig Deviant, blir en perfekt present till barn från 6 år.
 • Med figuren Deviant som är 12 cm hög ger LEGO Marvel The Eternals Deviants bakhåll! en massa superhjälteaction i ett set som ser supercoolt ut i vilket barnrum som helst.
 • Med Eternals-superhjältesetet kan barn bygga, leka och fantisera. Med de enkla instruktionerna som följer med kan det roliga börja direkt!
 • LEGO Marvel The Eternals leksaker sätter action och äventyr från den nya superhjältefilmen i barns händer! Med coola samlarkaraktärer tar de fantasifulla rolleksäventyren aldrig slut.
 • LEGO byggleksaker uppfyller stränga branschstandarder, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att ditt barns byggleksak uppfyller stränga säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Marvel Deviants bakhåll!
SKU
76154
EAN
5702016619355
UPC
673419320450
Delar
197
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.